30 dages lån

Har du brug for et lille lån, og kan du betale det tilbage indenfor 30 dage, så er der flere gode muligheder. Her i artiklen fokusere vi på 30 dages lån. Nedenfor kan du sammenligne forskellige typer af lån. Både dem der giver dig små gratis lån i 30 dage, og de steder som fokusere på længere og større forbrugslån. Lav en nøje sammenligning af de forskellige forbrugslån, ud fra hvad du har brug for.

👑Lån gratis i 30 dage

Se nedenfor hvilke muligheder du har for at få gratis lån i 30 dage.

Danskernes foretrukne minilån!
Minilån op til 50.000 kr. Betal tilbage over 2 til 10 år, eller betal tilbage når det passer dig uden ekstra udgifter!

Favorit! Ofte meget billigere end kviklån.

Maks. beløb:
50000 kr.
Løbetid:
120 måned(er)
Alder:
21 år
Låne penge nu - eksempel:
Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.

💰Lån rentefrit i 30 dage

Der findes flere steder, hvor det er muligt at få gratis og rentefrit lån i op til 30 dage. Dette er en rigtig god mulighed, hvis du ikke har brug for at låne penge i en længere periode end 30 dage. Når du låner penge på denne måde, så skal du dog stadig være bevist over at den gratis periode bliver erstattet af en ganske dyrere periode, hvis du ikke får betalt lånet tilbage inden for de 30 aftalte dage. Denne form for rentefrie og gratis lån er altså en god ide, hvis du er sikker på at kunne betale tilbage indenfor 30 dage, men hvis du er usikker på om du kan betale tilbage, så kan det være du også bør overveje nogle af de andre minilån der findes på markedet, som godt nok ikke er gratis de første 30 dage, men som over en længere periode måske alligevel vil være billigere for dig.

💸Lån op til 6000 kr gratis i 30 dage

Der findes flere udbydere af denne type forbrugslån, som giver en rentefri periode på op til 30 dage. Her er grænsen ofte 4000 kr, som det er muligt at låne som ny kunde, og altså som du har mulighed for at få rentefrit over 30 dage. For nyligt har Vivus dog sat grænse op, så det via dem er muligt at låne helt op til 6000 kr første gang man låner penge ved dem, og den gratis gang. Så har du brug for op til 6000 kr i en lille måneds tid, så er der altså en rigtig god mulighed her.

Du kan også låne 10000 kr <— se her

💡Du kan bruge pengene som du lyster

Om du bruger de lånte penge til at købe babyudstyr, til en rejse med familien eller en ny iPhone, det er der ingen der spørger ind til, når du vælger at optage denne form for forbrugslån. Du kan altså bruge pengene til lige præcis det som du har brug for lige nu og her. Det er dog altid en god ide at tage en velovervejet beslutning, når man ansøger om lån. Ansøg gerne flere steder, og sammenlign deres tilbud. Selvom du sammenligner lånesteder som tilbyder 30 dages gratis forbrugslån, så kan det stadig være en god ide at undersøge hvad gebyrer og priser er, hvis du kommer i den situation, at du ikke får betalt tilbage inden måneden er gået. På denne måde kan du minimere risikoen for at ende med en alt for stor udgift.

💡Sådan får du billigt 30 dages lån

Hvilke muligheder du har for 30 dages lån, kommer i høj grad an på hvor meget du skal låne. I mange tilfælde er der gratis kviklån 30 dage, hvor rentefrit og gratis i 30 dage, selvsagt ikke kan gøres billigere. Det kan dog stadig være en god ide at ansøge flere steder, og kigge lidt på de vilkår de har i tilfælde af at du ikke får betalt dit kviklån tilbage indenfor de 30 dage. Her er der nemlig stor variation i den pris du skal give i tilfælde af for sen betaling.

Hvis du ender med gerne at ville have lån i en længere periode end 30 dage, så kan det også sagtens være at nogle af de lån uden rentefrie dage, kan være de billigste i sidste ende. Derfor kan det i mange tilfælde også være en god ide at sende ansøgninger til forbrugslån uden rentefrie perioder, og sammenligne ÅOP. Det er reelt det du skal kigge på, hvis du gerne vil have det billigste lån. Det sammen med den samlede tilbagebetaling. Når du kigger på ÅOP, kan det nemlig være lidt tricky, i tilfælde af at du ikke låner et helt år. ÅOP står nemlig for den omkostning det er at låne, hvis du gør det i et helt år.

💳Du skal bruge penge i en længere periode end 30 dage

Hvis du har brug for et lån i en længere periode end de 30 dage, så er det en rigtig god ide at overveje alternativer til de forbrugslån, som reklamere med en rentefri og gratis periode. De er som sagt gode, hvis du hurtigt betaler tilbage, men ofte vil andre muligheder være bedre, hvis du f.eks. gerne vil låne pengene i et halvt til et helt år. Her kan du tage et kig på de såkaldte minilån, men også de større forbrugslån. Her giver mange af dem mulighed for at låne ganske små beløb, selvom det maksimale beløb er stort. Et eksempel er f.eks. Bank Norwegian, hvor du kan låne helt op til 400.000. Her kan du dog også nøjes med at låne 5000 kroner til en ganske fornuftig rente. Har du brug for et lån på 10.000 kr, så vil der være endnu flere valgmuligheder.

👍 Hvorfor er Lån7.dk populært at ansøge om 30 dages lån igennem?

På Lån7.dk får du altid masser af muligheder for hurtig lån. Der er gode valgmuligheder, og du kan helt uforpligtende ansøge de lån som passer bedst til dig og din situation.

👍 Kan jeg som 18 årig ansøge om 30 dages lån?

På Lån7.dk er der rigtig gode lånemuligheder, også for dig der først lige er fyldt 18 år. Tjek vores liste, og sorter nemt efter alder.

👍 Kviklån 30 dage eller kreditlån?

På Lån7.dk har du begge muligheder, og du kan helt uforpligtende ansøge om at låne penge med hurtig udbetaling. I vores liste kan du ansøge om sammenligne prisen på både kviklån og kreditlån.