Bank Norwegian anmeldelse – Store forbrugslån

Bank Norwegian er relativt nye på det danske marked, men har en lang historik i flere af de andre nordiske lande. Som du måske kan gætte, så er den største aktionær i denne norske bank, flyselskabet Norwegian. Bank Norwegian låner penge ud til private, og det er beløb lige fra 5000 kr og helt op til 400.000 kr. Specielt de store forbrugslån, er noget som Bank Norwegian er stærke indenfor. Bank Norwegian har mere end 500.000 kunder i Norge og Sverige, og åbnede altså op for at danskerne nu også kan tage forbrugslån og have højrentekonto hos dem i slutningen af 2015.

Sammenlign Bank norwegian med andre forbrugslån nedenfor


Som sagt er de starte med forbrugslån og højrentekonto, men siden har danskerne også fået mulighed for at få det populære Norwegian Kreditkort. Det vil altså sige, at du nu kan få både billige store forbrugslån, kreditkort og have din opsparingskonto hos dem. I skrevne øjeblik er Bank Norwegian absolut en af de banker, som giver den bedste rente på en opsparingskonto, og der er færre krav til hvornår du kan hæve og sætte penge ind, end konkurrenterne. Bank Norwegian er derfor et godt sted både at låne penge og sætte penge ind.

[table id=1]

Anmeldelse af Bank Norwegian forbrugslån

Bank Norwegian er blevet et rigtig populært sted at låne penge. Specielt, hvis du er på udkig efter et stort forbrugslån, da Bank Norwegian låner større beløb ud end mange af dets konkurrenter. Det er dog muligt at låne hele ned til 5000 kr, hvis du har brug for et lille forbrugslån, er det derfor også muligt.

Lave renter med Bank Norwegian lån

Det er uforpligtende at ansøge om lån hos Bank Norwegian, og du har mulighed for en rente fra kun 4,99%. Det er et billigt forbrugslån, som rigtig mange har mulighed for at få. Hvilken rente du ender med kommer dog an på f.eks. hvor meget du skal låne. Send en ansøgning, og find ud af om du kan få billigt forbrugslån til kun 4,99%. Det er som sagt helt uforpligtende, og det tager ikke andet end nogle få minutter at finde ud af om du kan få de bedste renter. Langt de fleste får et godt tilbud!

Det er muligt at få en lang afbetaling af store forbrugslån med Bank Norwegian. Det er muligt at betale lånet af henover helt op til 15 år. Har du kun lyst og mulighed for mindre afbetaling hver måned, så er dette altså muligt. Vi anbefaler selvfølgelig altid at du betaler lån af så hurtigt som muligt. Hvis du har andre forbrugslån, så vil dog ofte være billigere hurtigt at komme af med de små lån i stedet for det store forbrugslån hos Bank Norwegian. Hvad der giver mest mening, kommer selvfølgelig an på den enkeltes situation.

Brug penge fra lån hos Bank Norwegian som du har lyst

Forbrugslån hos Bank Norwegian stiller ingen krav til hvad du vælger at bruge pengene på. Det kan derfor være alt fra en rejse, ny bil eller til at renovere din bolig.

Bank Norwegian blander sig altså ikke yderligere i din privatøkonomi, end at de selvfølgelig kræver at du betaler lånet tilbage henover den aftalte periode.

Hvem kan låne hos Bank Norwegian

Det er ganske simpelt, hvem der kan låne hos Bank Norwegian. Du skal simpelthen bare opfylde nedenstående krav.

  • Du skal være dansk statsborger
  • Du skal have fast bopæl i Danmark
  • Du skal være fyldt mindst 23 år
  • Du skal have fast arbejde og dermed fast indkomst
  • Du må ikke være registreret i RKI (Experian)
  • Du må ikke være registreret i Debitor Registret

Hvis du kan leve op til disse krav, så send Bank Norwegian en låneansøgning lige nu. Selvom du sender en ansøgning, så er du ikke forpligtet til at låne penge hos dem. Derudover har du 14 dages fortrydelsesret, hvis du ombestemmer dig efter at have underskrevet et forbrugslån hos dem (og det gælder for den sags skyld også andre lånesteder).

Bank Norwegian Kreditkort

Et rigtig stærkt tilbud fra Bank Norwegian er deres kreditkort. I Norge og Sverige er det ekstremt populært, og her er der da også nogle virkelig gode fordele. Specielt hvis du er rejseglad, så er Bank Norwegian Kreditkort dog også et virke godt bud på et kreditkort i Danmark. Hvorfor ikke samle point sammen til rejsen m.v., når man alligevel er ude og bruge sit kreditkort?