Billigste lån → Find et billigt forbrugslån her

På jagt efter billigt lån. Her kan du finde de billigste forbrugslån. Ved at ansøge nogle af disse populære steder at tage et forbrugslån, kan du med stor sandsynlighed finde det billigste lån uden at stille sikkerhed. Der er udelukkende tale om populære forbrugslån på listen. Hvilket lån der er det billigste for dig, kommer an på din situation, og hvor meget du har brug for at låne. Vi anbefaler derfor at du ansøger om billigt lån mere end et sted, for at kunne sammenligne lånene. Du er ikke forpligtet til at tage lånet før du har underskrevet det. Det er derfor helt uforpligtende at sende en ansøgning.

👉 Billig lån oversigt 👈

Danskernes foretrukne minilån!
Minilån op til 50.000 kr. Betal tilbage over 2 til 10 år, eller betal tilbage når det passer dig uden ekstra udgifter!

Favorit! Ofte meget billigere end kviklån.

Maks. beløb:
50000 kr.
Løbetid:
120 måned(er)
Alder:
21 år
Låne penge nu - eksempel:
Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.

Billigt forbrugslån fra PayMark Finans. Lån fra 10.000 kr og op til 150.000 kr. Hurtig og nem ansøgning. 100% uforpligtende ansøgning.

Maks. beløb:
150000 kr.
Løbetid:
120 måned(er)
Alder:
21 år
Låne penge nu - eksempel:

Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.

Så bliver det ikke nemmere at få tilbud på lån! Få flere gode tilbud på lån.

Lån mellem 10.000 kr og 300.000 kr!

Oplagt (for alle!) at ansøge her, men specielt for alle der søger mere end 50.000 kr!

Maks. beløb:
300000 kr.
Løbetid:
144 måned(er)
Alder:
23 år
Låne penge nu - eksempel:

Samlet kreditbeløb 155.000 kr. Variabel debitorrente 9,00 %. ÅOP 10.17 %. Etb. omk. 7.750 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 243.881 kr.

Billigste lån i Danmark

Du er kommet det rigtige sted hen i din jagt på billige forbrugslån og sms lån. Her på siden har vi listet en lang række af de kendte långivere op, så du har mulighed for let at ansøge flere steder, og dermed kunne sammenligne dem, for at få det billigste lån. Det er individuelt hvilket af steder der vil være billigst for den enkelte. Derfor kan vi heller ikke sige noget om hvilket du skal vælge. Derfor opfordre vi dig og andre som gerne vil låne penge, til lige at bruge nogle minutter på at ansøge mere end et sted, for at få så billigt et lån som muligt.

Vil du gerne have billigt lån, så er det nødvendigt at kigge på flere forskellige lån. Det er en god ide at sende flere ansøgninger afsted, så du får konkrete tilbud, som du nemt kan sammenligne. Det er uforpligtende at ansøge!

Hvis du har nogle dage før du skal bruge lånet, så kan det også være en god ide efterfølgende at gå ned i din egen bank, og spørge om de kan tilbyde noget der er billigere og bedre end det du har fået af tilbud her på siden og via de ovenstående låneudbydere.

Billigt lån du selv bestemmer over

På listen er en lang række af selskaber, som tilbyder dig lån, hvor du 100% selv styre hvad du vil bruge pengene på. Der er ingen krav til at de skal bruges på dit hus, en ny bil eller lignende. Du kan bruge dem på alt lige fra en tiltrængt ferie eller til forbedringer i huset som vil gøre en kæmpe forskel for dig i din hverdag.

Det eneste disse lån kræver, på samme måde som alle andre lån, er at du betaler dem tilbage til den aftalte tid. Du har dog også mulighed for at betale pengene tilbage hurtigere, og på denne måde spare en masse, hvis det er muligt.

Billige forbrugslån

Der findes en del forskellige billige forbrugslån. Når vi her på siden skriver forbrugslån, så betyder det normalt lån hvor du låner mere end 10.000 og helt op til 400.000 kr, som er det største du på skrevne tidspunkt hurtigt og nemt kan ansøge om online. Der er selvfølgelig stor forskel på de forskellige billig forbrugslån der findes, og prisen variere meget. Derfor er det selvsagt nødvendigt at du undersøger hvilke priser du personligt kan få hos den enkelte udbyder af forbrugslån.

Billige sms lån og kviklån

Kviklån, sms lån og minilån hvor du låner mindre end 10.000 kroner findes der også rigtigt mange af. Billigt kviklån kan du få helt ned til gratis, hvis du kun skal låne penge i en måned. Hvis du gerne vil finde et billig kviklån i en kortere periode end 30 dage, så skal du være meget opmærksom på at sammenligne lånene på alle parametre, da nogle er billige på renter, men ikke nødvendigvis på gebyrer og andre er billige på gebyrer, men ikke nødvendigvis lån renterne. Du skal altså finde det kviklån som samlet set er det billigste for dig. En god indikator er ÅOP. Hvis du kun låner i få måneder så giver det dog ikke det fulde billede. Kig først og fremmest på hvad du samlet set kommer til at betale tilbage. Beløbet du samlet kommer til at betale tilbage for dit kviklån eller sms lån, er selvsagt et rigtigt godt valg.

Sammenlign billige lån

Lige meget hvilken størrelse lån du er ude efter, så er det en rigtig god ide at bruge noget tid på at sammenligne lånene. Der er stor forskel på de forskellige muligheder, og selv på de små lån kan der være rigtig mange penge at spare ved at bruge nogle ekstra minutter på at lave flere ansøgninger, så du kan sætte lånene som du bliver tilbudt overfor hinanden, inden du vælger nemt og hurtigt underskrive det billigste lån med dit NemID.