Hvem låner penge ud og hvem vil låne mig penge?

Sidder du og spørger dig selv hvem kan låne mig penge, så er her en liste over det mest populære steder som låner penge ud til ganske normale danskere. Hvem vil låne penge til dig… det er der helt sikkert mange af nedenstående der vil. Din opgave er at finde ud af hvem der passer bedst til dit behov. Skal du have et hurtigt lån på 5000 kr, eller har du brug for et større forbrugslån på f.eks. 40.000 kr? Tag et kig nedenfor, og sammenlign dem som låner penge ud.

[table id=1]

Hvem kan låne mig penge

Det er ikke alle der kan låne online. Hvis du f.eks. står i RKI, så bliver det svært, og alle ovenfor kræver at du ikke er registeret som dårlig betaler for at du kan tage et lån. Ellers er det i grove træk ikke et spørgsmål om hvem der kan låne dig penge, men nærmere hvem du gerne vil låne penge af. Her skal du kigge på flere forskellige faktorer. Hvad skal pengene bruges til, hvor meget har du brug for at låne og ikke mindst hvor hurtigt har du mulighed for at betale pengene tilbage igen.

Har du brug for et lille lån, som du hurtigt kan betale tilbage igen, så er der flere gode muligheder for et kviklån, som du kan have på din bankkonto inden dagen er omme. Flere af disse er gode på kort basis, men bliver dyre, hvis du ikke betaler dem tilbage indenfor en måned. Kan du ikke betale tilbage indenfor en måned, så råder vi dig til at gå efter de såkaldte minilån i stedet for. De ligner mere forbrugslån, hvor du betaler tilbage over en lidt længere periode.

Har du brug for et lidt større lån, og her snakker vi som regel et beløb over 10.000 kroner, så er der også mange gode muligheder. Specielt i beløbene op til 50.000 og 75.000 kroner, så der en del forskellige gode udbydere. Hvis du skal låne endnu mere, så har du dog stadig rigtig fine valg at vælge imellem. Bank Norwegian er lige kommet på markedet med rigtig gode lån, hvor du kan låne helt op til 400.000 og Santander giver dig en mulighed for at låne helt op til 350.000. Der er altså mange gode muligheder for at låne penge online.

Så hvis du spørger om hvem der gerne vil låne dig penge, så tag et kig på listen ovenfor, og find svaret. De fleste af dem giver svar og godkendelse på om de vil låne dig penge indenfor et par minutters tid.