Kviklån 4000 kroner – gratis lån første gang

Hvis du er på jagt efter et gratis kviklån på 4000 kroner, så er der flere muligheder, hvis du ikke har lånt penge hos dem før. Nedenfor ser du de mest populære forbrugslån og kviklån i Danmark, hvor flere har gratis 4000 kr kviklån.

Danskernes foretrukne minilån!
Minilån op til 50.000 kr. Betal tilbage over 2 til 10 år, eller betal tilbage når det passer dig uden ekstra udgifter!

Favorit! Ofte meget billigere end kviklån.

Maks. beløb:
50000 kr.
Løbetid:
120 måned(er)
Alder:
21 år
Låne penge nu - eksempel:
Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.

Gratis lån 4000 kr – Sammenligning

Hvis du låner 4000 kroner, så er der mange muligheder. Det er hvad man normalt vil kalde kviklån, som du får hurtigt i hånden, og som du også kvikt skal betale tilbage. Som standard skal man betale et kviklån tilbage indenfor 30 dage, men det kan godt variere lidt. Et gratis lån, er selvfølgelig så billigt som det kan være. Grunden til at mange selskaber tilbyder helt gratis kviklån er at mange har svært ved at få betalt tilbage, og der derefter er høje gebyrer, men selvfølgelig også i håb om at man fremover vil bruge deres låneservice til at tage fremtidige hurtig lån. Risikoen ved kviklån er selvfølgelig at man efterfølgende finder ud af at man har svært ved at finde pengene til at betale lånet tilbage. Det betyder at der efter de 30 dage løber ganske høje gebyrer på, som ændre lånet fra gratis til dyrt. Kviklånet er derfor dig som ved at du godt kan betale tilbage om f.eks. 14 dage, og bare skal bruge penge nu og her.

Kviklån nu og her

Det er super nemt og let at tage et kviklån. Du ansøger via en simpel formular på lånestedet website. Lige så snart du har sendt en ansøgning, så får du besked i din mailboks om du er blevet godkendt (de fleste steder giver automatisk svar indenfor få sekunder, og de “langsomme” steder giver svar indenfor ganske få minutter). Herefter kan du snildt underskrive lånet med dit NemID, og vupti de udbetaler næste straks pengene til din konto. Det hurtigste sted kan du have pengene indenfor 45 min, og det er ved at være standard at have dem indenfor 2 timer. I alle tilfælde vil du have de penge du låner inde på din konto den næste hverdage. Det må siges at være kvikt, og lån nu og her!

Hvordan finder du godt kviklån?

På Lån7.dk er det super nemt at få overblik over dine muligheder for et hurtigt kviklån. Sorter eksempelvis efter alder.

Hvorfor er det populært at sammenligne på Lån7.dk

Der kan være rigtig mange penge at spare ved at ansøge om lån flere forskellige steder. Lige præcis dette bliver gjort endnu nemmere via Lån7.dk

Hvor gammel skal jeg være for at få et kviklån?

Der er flere steder, hvor du ikke skal være meget mere end 18 år, for at kunne låne. Andre steder kræver at du er 20 år, 21 år eller 23 år. Du ser nemt hvor gammel du skal være i vores liste over lån.