Rentefrit kviklån – Oversigt over gratis kviklån her

Leder du efter kviklån med en rentefri periode. Vi har samlet de populære forbrugslån, inklusivt gratis og rentefrie kviklån i listen nedenfor. Der er normalt tale om rentefrit kviklån i 30 dage, og får du ikke betalt tilbage i denne periode, vil der ikke være tale om gratis kviklån. Det er derfor vigtigt at overveje din låneperiode, og eventuelt sammenligne med andre muligheder for minilån end de såkaldte rentefrie lån. Ansøg altid flere kviklån gratis eller ej. Et anden stavemåde er quicklån.

💰 Kviklån oversigt

Danskernes foretrukne minilån!
Minilån op til 50.000 kr. Betal tilbage over 2 til 10 år, eller betal tilbage når det passer dig uden ekstra udgifter!

Favorit! Ofte meget billigere end kviklån.

Maks. beløb:
50000 kr.
Løbetid:
120 måned(er)
Alder:
21 år
Låne penge nu - eksempel:
Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.

Billigt forbrugslån fra PayMark Finans. Lån fra 10.000 kr og op til 150.000 kr. Hurtig og nem ansøgning. 100% uforpligtende ansøgning.

Maks. beløb:
150000 kr.
Løbetid:
120 måned(er)
Alder:
21 år
Låne penge nu - eksempel:

Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.

Så bliver det ikke nemmere at få tilbud på lån! Få flere gode tilbud på lån.

Lån mellem 10.000 kr og 300.000 kr!

Oplagt (for alle!) at ansøge her, men specielt for alle der søger mere end 50.000 kr!

Maks. beløb:
300000 kr.
Løbetid:
144 måned(er)
Alder:
23 år
Låne penge nu - eksempel:

Samlet kreditbeløb 155.000 kr. Variabel debitorrente 9,00 %. ÅOP 10.17 %. Etb. omk. 7.750 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 243.881 kr.

Her på siden sørger for altid for løbende at opdatere vores kviklån og minilån. Det vil sige, at vi ofte opdatere vores liste i forhold til lån 2019, og hvilke lånemuligheder du har. Lån gratis, lån rentefrit, eller lån med lav rente. Du finder det hele her. Vi har dog fokus på kviklån og forbrugslån. Det vil sige, lån uden sikkerhed i bil, båd eller bolig, samt hvad man nu ellers kan stille sikkerhed. Når du tager et kviklån, så er du altså sikret hurtigt lån uden du skal dokumentere værdi af den ene eller den anden art.

Hvor meget vil du gerne låne?

Leder du efter kviklån gratis eller rentefrie, så leder du sandsynligvis efter små låne beløb. Det vil sige, lån 500 kr, lån 1000 kr, lån 2000 kr eller lån 3000 kr. Det er i hvert fald i den mindre kategori, at du finder denne type af lån. Der findes dog ikke lige så mange gratis lån som der førhen har gjort. Det du skal være opmærksom på med gratis lån, er da også at de langt fra er gratis, hvis du ikke kan betale lånet lynhurtigt tilbage igen. Kviklån 30 dage er derfor hvad dette ofte går under.

Det vil sige, at med små lån, så er der muligheder i kviklån, og mange rigtigt spændende muligheder. I vores listen nedenfor, så ser du et bredt udvalg af de lånemuligheder du har, når du gerne vil have et hurtigt kviklån.

Kviklån 10000 kr eller mere

Hvis du gerne  vil have større lån end 10000 kr, så finder du ikke noget i kategorien gratis og rentefrit, som er værd at skrive hjem om. Det vil da i de fleste tilfælde også være langt smartere at være på udkig efter en så lille rente som muligt. Du skal dog stadig være meget opmærksom på hvad der ellers falder af forskellige gebyrer i forbindelse med større kviklån, selvom renten har større betydning for om du skal være det ene kviklån eller det andet. Med store kviklån betaler du dem tilbage over en længere periode. Det vil sige 12 måneder eller mere. Det gør samtidigt at værktøjet ÅOP, er en god indikator at bruge, når du skal låne penge online. Med gratis kviklån og lån med 30 rentefrie dage, så kan dette hurtigt snyde, da meget afhænger af hvor hurtigt du betaler tilbage. Betaler du tilbage over et år, så vil ÅOP modsat være det absolut bedste redskab du kan hive op af hatten. Derfor anbefaler vi at du ansøger om flere kviklån. Sætter disse op ved siden af hinanden, og i høj grad vælger kviklånet ud fra ÅOP.

Se den fulde liste over kviklån og forbrugslån længere nede på siden, hvis du leder efter store kviklån. Eller kig videre her: Kviklån 25000, Kviklån 100000 eller Kviklån 200000

🗓 Rentefrit lån i 30 dage – Find de bedste gratis kviklån her på siden

Det kan gå rigtig hurtigt med at få et rentefrit kviklån! Du kan ansøge om kviklånene på få minutter, og ofte kan du have pengene allerede i dag, eller på din konto i morgen. Det er hvad man kan kalde hurtig lån, eller som navnet også antyder Kviklån. Det går hurtigt at ansøge, du får hurtigt svar, og hvad der ofte er vigtigt for mange af de personer som ansøger om kviklån, så får du flere penge på din konto kvikt!

Tag et kviklån med omtanke. Der er mange steder at få rentefrit lån i 30 dage, og det kan også være fornuftigt at låne disse steder. Om det er det smarteste for dig, kommer an på flere forskellige faktorer. Den måske vigtigste faktor, når vi snakker om gratis kviklån, det er hvor hurtigt en betalingsperiode, der egentlig er realistisk for dig. Har du mulighed for at betale lånet tilbage over de 30 dage hvor det er rentefrit og gratis, eller bør du egentlig tage et forbrugslån der strækker sig over en lidt længere periode. Kan du sige ja til at det ikke bliver noget problem at få betalt lånet tilbage indenfor 30 dage, så kan du roligt starte med at sammenligne kviklån nu. Hvis du derimod godt ved at du nok ikke får betalt tilbage indenfor 30 dage, så anbefaler vi at du også tager andre af kviklånene med i dine overvejelser. Der er mange muligheder, og alt efter hvor stort et beløb du gerne vil låne, så kan du vælge steder som f.eks. Bank Norwegian, LånLet, Zaplo, Leasy Minilån og mange flere.

Ansøg om flere forskellige kviklån. Sammenlign dem for at få billigt kviklån!

Her kom vi lidt ind på den anden faktor. Hvor mange penge har du egentlig brug for at låne. Selvom det skal går hurtigt, og du gerne vil have pengene med det samme, så kan det være smart at tænke lidt mere langsigtet end som så. Hvilket lån er det der passer både nu og her, men også for dig på sigt. Hvor mange penge er det egentlig du har brug for at låne? Hvis du vælger at tage et gratis kviklån på 4000 kr i dag, men allerede har brug for at låne 5000 kr mere i næste uge, så er det måske ikke det smarteste at vælge 2 forskellige kviklån, hvis du kunne have lånt det samlet til en lavere rente hos en udbyder. Det er derfor vigtigt at du lige bruger 2 minutter på at vurdere størrelsen på lånet. Modsat skal du selvfølgelig heller ikke låne mere end du har brug for. Vi ved godt alle sammen, at man på denne måde bare kommer til at forbruge mere end hvad godt egentlig er.

💸 Kviklån 4000 kr – Kviklån 5000 kr – Kviklån 6000 kr

Hvor meget vil du gerne låne. Der er mange forskellige muligheder for at få forbrugslån på alt lige fra 1000 kr og op til 10.000 kr, som er populære kviklån. Hvis du gerne vil have gratis kassekredit i en måned, så er det muligt at finde dette helt op til 15.000 kr.

Hvor meget vil du gerne låne?

Lån 1000 krLån 2000 krLån 3000 kr

Leder du efter sms lån 4000 kr eller sms lån 6000 kr, så læs eventuelt endnu mere om det her.

📲 Kviklån uden sikkerhed

JA! Du kan bruge de penge du låner via et kviklån til lige præcis det som du har lyst til. Der bliver ikke stillet sikkerhed for lånet, og der er ikke en masse bankdamer der lige skal vide om du vil bruge pengene på det ene eller det andet. Det er helt og holdent op til dig selv om du vil bruge de lånte penge på at rejse, en tandlægeregning, hos mekanikeren eller til at shoppe for. Det eneste krav er vel egentlig at du betaler lånet tilbage igen ud fra de aftalte vilkår med låneudbydere.

Til sidst vil vi lige gentage, at det er vigtigt at sammenligne forbrugslån, og dette bestemt også gælder når du skal have et hurtigt kviklån. Undersøg altid om du kan få en billigere løsning, også selvom det skal gå kvikt. Ansøg f.eks. om 3 forskellige lån, og sæt dem op mod hinanden. Herefter kan du vælge det billigste af de 3, og har med garanti sparet en masse penge.

🥇 Kviklån gratis versus forbrugslån med små månedlige betalinger

Du er nok landet på denne side, fordi du er har i hovedet at kviklån er det rigtige valg for dig. Det er rigtig godt at der er gode rentefrie muligheder i en kort periode. Men rigtig mange har brug for låne penge i længere perioder end 1-3 måneder, og her er det måske alligevel ikke det billigste og bedste at vælge kviklånet. Kviklån med rentefrie måned eller måske endda gratis måned er rigtig god, hvis du kun skal låne penge i en måned. Måske låner du 3000 kr, og har det rigtig fint med at betale 3000 kr tilbage efter en måned. Er du ikke sikker på om du kan betale tilbage efter en måned, så foreslår vi dog at du kigger lidt mere på enten kassekreditter eller forbrugslån med små tilbagebetalinger over en lidt længere periode.

Måske er du også interesseret i andet end gratis lån. Læs eksempelvis om mobillån

💳 Kassekredit gratis i en måned

Når vi snakker om kassekreditter, så er det faktisk også her muligt at finde steder som er rentefrie den første måned, hvis du ikke har været kunde hos dem før. Det gør det at kassekreditter godt kan være et billigt valg af lån, hvis du kan sørge for at få betalt hele lånet tilbage indenfor de første 2-6 måneder. Hvis du skal låne penge i en længere periode end et halvt år, så bør du dog kigge meget nøje på hvad renten er på kassekreditten. Ofte vil det her være billigere at vælge et minilån eller et forbrugslån, også selvom du ikke får første måned gratis.

Der findes en del gratis og/eller i hvert fald rentefrie muligheder i kategorien kassekredit. Hvis du tænker du hurtigt kan betale tilbage. Det vil sige 1-3 måneder, så er dette måske ikke nogen tosset ide. Men husk at læs betingelserne grundigt.

💎 Forbrugslån og minilån

Når du tager et forbrugslån eller minilån, så betaler du lånet tilbage i en periode. Hver måned betaler du et lille beløb tilbage igen. Dette kan være henover 1 år, 2 år eller måske endda helt op til 6 år, hvis du låner et større beløb. Det gør at du betaler væsentligt mindre per måned tilbage, inden hvad du selvsagt er nødt til, hvis du hurtigt skal af med lånet igen. Renten er ofte væsentlig lavere end den er for kviklån og kassekreditter, hvilket gør at det ofte faktisk godt kan være billigere samlet end med kviklån og kassekreditter. Hvis du tænker at det måske alligevel kunne være godt at have lidt længere tid at betale lånet tilbage på, så er det en god ide lige at få undersøgt dine muligheder, inden du underskriver det første kviklån du er stødt på. Nedenunder kan du tage et nærmere kig på dine muligheder for gratis lån, men altså også på mange af de populære forbrugslån og minilån.

⚙ Låne oversigt

Ovenfor ser du den fulde liste over kviklån og forbrugslån. Det vil sige, at i denne liste, finder du også større forbrugslån, og ikke kun de små hurtige kviklån.

🛒 Find også samlelån til kviklån

Har du en masse kviklån, og syntes du det lidt er noget rod. Med et samlelån, så kan du måske få minimeret dine månedlige omkostninger og få sparet en masse penge samtidig med. Du kan læse mere om samlelån og store forbrugslån her.

💵 Kviklån gratis

Til sidst vil vi lige gentage at selvom kviklån gratis lyder rigtig godt, så er det ikke det bedste forbrugslån for alle. Det er derfor vigtigt at du vurdere kviklånene i forhold til din egen situation. Kan du betale hurtigt tilbage, eller er det bedre for dig med et fast mindre månedlig beløb du betaler tilbage over et par år?

👍 Hvor hurtigt kan jeg låne via Lån7.dk?

Det er super let at ansøge om lån, og går ekstremt hurtigt at få udbetalt pengene!

👍 Hvem kan ansøge om kviklån på Lån7.dk?

Hvis du er over 18 år, så kan du ansøge om et kviklån. Det er 100% uforpligtende at sende en ansøgning via Lån7.dk.

👍 Hvorfor er det populært at bruge Lån7.dk?

Hvis du har brug for et kviklån eller et forbrugslån, så får du på Lån7.dk serveret nogle af landet bedste lån. Det er nemt at udvælge de bedste kviklån i en fart.

På denne måde finder du det bedste kviklån

Hvis du skal have det bedste kviklån, så kan det rent faktisk godt svare sig at du søger om at låne flere forskellige steder. Det kan måske godt virke lidt mærkeligt, men der er faktisk flere ganske fornuftige grunde til at gøre lige netop dette. Her på Lån7.dk anbefaler vi altid at man sender flere ansøgninger afsted, og gerne som minimum 3 forskellige. Den overordnede grund til at gøre dette, er at du skaber et meget bedre sammenligningsgrundlag for dig selv, når du skal finde kviklånet som er bedst for dig. I vores låneoversigt, kan du hurtigt finde 3 gode lånemuligheder. Vælg dem som umiddelbart passer dig bedst.

I vores oversigt kan du nemt se hvor gammel du skal være hos den enkelte udbyder, for at du kan få lov til at låne hos dem. Du klikker derefter på ansøg knappen, eller læs mere. Efter du har sendt ansøgningerne vil der ikke gå længe, før du får svar på, om du kan låne hos den enkelte.

Lige så snart du har tilbud fra flere forskellige forhandlere af lån, så kan du vælge det bedste for dig.

Derfor skal du sende flere ansøgninger om kviklån

Du tænker måske at du bare kan sammenligne deres eksempler. Hvis du gerne vil have de helt rigtige priser, så anbefaler vi dig dog at du sender flere ansøgninger, og vælger mellem de reelle tilbud. Der er nemlig ofte forskel på den pris som bliver skiltet, og den pris, som du i sidste ende bliver tilbudt. Før du har ansøgt, så ved låneselskabet ikke noget omkring dig og din økonomi. De tilbud, som der bliver givet, vil i høj grad blive baseret på blandt andet hvilken indkomst du har. Derfor er det også vigtigt at sende flere forskellige ansøgninger afsted, så du har reelle tilbud at sammenligne med hinanden.

Andre lånemuligheder

Det er ikke kun quicklån, der er en mulighed, for dig der gerne vil have hurtig lån.

Kreditlån

En type lån som er blevet meget poopulære på det seneste er kreditlån. Det er på mange måder en lånetype, som har de samme kvaliteter som quicklån, men der er også forskelle, som du skal være opmærksom på.

Du får lynhurtigt penge til rådighed via et kreditlån, og det er på mange måder også mere fleksibelt. Du skal ofte ikke betale lånet tilbage helt lige så hurtigt. Omkostningerne ved at tage kreditlån er dog ofte stadig i den høje ende, så hvis du overvejer kredit, så anbefaler vi at du også er klar på rigtig hurtig tilbagebetaling af lånet. Som udgangspunkt låner du pengene over 12 måneder hos de fleste låneselskaber, som tilbyder kreditlån. Her betaler du dem tilbage på den måde som passer dig. Vi anbefaler at du lægger et højt tilbagebetalingstempo i starten, da renten ofte er ganske høj på denne type lån. Dette gør også, at du ikke bliver overrasket i slutningen af låneperioden, over at have et meget højere lån du hurtigt skal af med.

Forbrugslån og minilån

Minilån er også en mulighed, hvis du skal have et hurtigt lille lån. Du får også her hurtigt svar. Der er ofte lidt mere grundighed i godkendelsen af dig som låntager, men det skal du tage som en god ting. Det betyder nemlig ofte også, at de kan tilbyde lånet til en lidt lavere rente, end hvad du ofte får via kreditlån eller kviklån. Du betaler her lånene tilbage over henholdsvis 12 måneder, 24 måneder eller hvis du har brug for små månedlige betalinger, 36 måneder.

I mange tilfælde, vil dette være et godt valg. Men alt i alt kommer dit valg nok an på hvor hurtigt du kan betale tilbage igen.