🥇 Lån penge hurtigt ⇒ Bedste hurtig lån 2019

Lån penge hurtigt! En oversigt over de mest populære forbrugslån i Danmark. Sammenlign altid forbrugslån, inden du underskriver forbrugslånet. Hurtigt kan være en vigtig faktor i forhold til forbrugslån. Derfor har vi samlet en stor liste, så du kan få hurtig lån nu og her. Hurtig lån penge nu! Alt fra små mobillån til store forbrugslån. Lån penge nu!

✨ Lån penge oversigt

Sammenlign hurtig lån nemt via listen nedenfor.

Ingen resultater fundet

🎖 Hurtig lån penge uden at stille sikkerhed

Hurtig lån penge og få dem med det samme. Står du og mangler penge, og skulle nærmere have haft dem i går, end om en uge, så er du landet på den rette side. Her på siden kan du let få et overblik over et stort udvalg af dine muligheder for at få et forbrugslån online. Selvom det helst skal gå hurtigt, så er det vigtigt at man bruger lidt tid på at undersøge ens muligheder. Der kan nemlig være mange penge at spare ved at vælge det ene forbrugslån frem for det andet. Ansøg om at låne penge mere end et sted, for på den måde at have det bedste sammenligningsgrundlag.

Sådan kan du gøre:

 • Start med at finde 3-4 lån her på listen, som matcher dine krav og muligheder.
 • Send en ansøgning til de udvalgte lånesteder. Sørg for at du ansøger på samme vilkår, hvilket vil sige, at du fortaler at du gerne vil være låner af det samme beløb og at du gerne vil betale lånet tilbage over en specifik periode, som er det samme alle stederne.
 • Skriv tallene fra de forskellige godkendelser på lån du har fået ned ved siden af hinanden. Nu kan du sammenligne renter, og ikke mindst ÅOP, som er prisen på lånet.
 • Nu kan du vælge det som er billigt, og vælge at underskrive det med dit NemID. Du vil hurtigt herefter have penge på din konto. Hvor hurtigt vil selvfølgelig variere en smule fra låneudbyder til låneudbyder. Når du låner online, vil det dog som regel være rigtig hurtigt.

Vi anbefaler at du sender flere ansøgninger om lån penge online, hvis du gerne vil have billigt forbrugslån. Det er hurtig lån, også med flere ansøgninger sendt!

🏆 Lån penge uden krav

Når du låner penge via en af låneudbyderne på listen her på siden, så er der ingen krav til hvad du vil bruge pengene til, og du behøver ikke at stille sikkerhed for lånet på nogen måde. Det kan i mange situationer være rart, og det er da også en af grundene til at det er muligt at udbetale lånene så hurtigt som det er. Hurtig lån penge uden krav, betyder dog ikke at du ikke skal låne med omtanke. Det er derfor som tidligere nævnt vigtigt at skabe sig selv et så godt overblik som overhovedet muligt, for ikke at smide penge ud af vinduet, på lån der er for dyre. Forbrugslån uden krav og sikkerhed, har det nemlig med at være noget dyre end hvad boliglån og billån, m.v. eller er. Der er også overraskende stor forskel på hvad et lån koster. Brug derfor lige et par minutter på at sende flere ansøgninger af sted, for at finde ud af hvor du får den bedste pris for lånet af penge.

Lån penge online? Det er hurtigt og super simpelt at ansøge om forbrugslån online!

✨ Hurtig lån: Køb lige hvad du har lyst til med pengene

Når vi skriver der ingen er krav er, så betyder det lige ud, at lånegiverne ikke stiller nogle spørgsmål til dig omkring hvad du har til dig at bruge de lånte penge til. Lån uden krav betyder dog ikke at du ikke skal betale tilbage til den aftalte tid. En del af disse forbrugslån har ganske store gebyrer, i tilfælde af at du ikke kan finde ud af at betale tilbage til tiden. Derfor er det vigtigt at du vælger et forbrugslån som passer til dig og din økonomiske situation. Overvej nøje hvor meget du har råd til at låne, og i hvilke rater du kan håndtere at betale lånet tilbage. Som udgangspunkt skal du betale lånet tilbage så hurtigt som overhovedet muligt. Det er dog stadig vigtigt at du er realistisk med betalingerne, når du vælger at optage lånet, så du ikke ender med større betalinger end du reelt kan klare. Du vil i dette tilfælde have skabt et glansbillede overfor dig selv, som ikke kan holde, og du ender måske med at skulle betale ekstra gebyrer m.v., som gør det billigere end hvis du havde betalt renter på et lån i en længere periode til at starte med. Lån penge med omtanke, også når vi snakker om hurtig lån.

Lån penge til kørekort eller lån til ny bil? Sammenlign de forskellige lånemuligheder hurtigt og nemt via vores oversigt ovenfor. Det er nemt at låne penge online.

🎊 Sammenlign forbrugslån og mobillån

Vores mantra her på siden er derfor at du bør brug tid på at sammenligne forbrugslån, inden du i sidste ende underskriver med dit NemID. Det er nemt at låne penge online, men det betyder ikke at du skal springe over hvor gærdet er lavest, og ikke undersøge hvilke af steder du har mulighed for at få flest penge i hånden uden at det kommer til at koste dig en halv bondegård. Det kræver ikke særlig meget at låne penge hurtigt, og stadig lave en basal sammenligning, hvor du altså får hurtig forbrugslån, men hvor du skiller de dyreste muligheder fra, og dermed få væsentligt billigere forbrugslån end du kunne have endt med.

⌨ Lån uden sikkerhed

Nedenfor er en genudsendelse af lån uden sikkerhed, som vil give dig en god base i din proces med at sammenligne lån online. Der findes masser af gode muligheder for at få et lån penge uden sikkerhed. Du har generelt mulighede for at tage kviklån, som er små lån hvor du hurtigt får pengene og hurtigt betaler lånet tilbage igen. Lån penge via en kassekredit eller et kreditlån, som er noget der bliver mere og mere populært. Her lånes penge hurtigt, og ofte med straksudbetaling, hvor du betaler lånet tilbage over 12 måneder, men i højere grad fleksibelt i forhold til andre typer af lån. Sidste mulighed er forbrugslån uden sikkerhed. Lån alt lige fra 3000 kr og helt op til en halv million uden sikkerhed, og betal lånet tilbage i små afdrag over en længere periode. Lån penge på den måde som passer dig og din økonomi bedst. Det er en god ide at overveje hvilken type der passer dig bedst inden du låner penge online. Det vil gøre det nemmere at vælge det rigtige lån penge.

👍 Lån penge online

Der kan være stor forskel på lånsteder, og dette er på rigtig mange parametre. Dette ser du på mange måder, når du vælger at låne penge online, hvis du ellers har været vant til at være låner nede i banken. Online er det muligt både hurtigt og let at ansøge om at få flere penge på din konto. Det kan gøres døgnet rundt, og ofte får du udbetalingen af lånet overraskende hurtigt. Ansøger du lige inden du går i seng om aftenen, så kan du i langt de fleste tilfælde have pengen på bankbogen allerede morgenen efter du har ansøgt. Om du har dette, kommer selvfølgelig an på mange forskellige ting, men som udgangspunkt viser dette altså hvor hurtigt vi snakker om at få flere penge ind til forbrug, hvis du ansøger om at være låner online. Hvordan og hvorledes det hele forgår, kommer selvfølgelig i høj grad også an på hvor meget du gerne vil låne. Låner du 3000 kr eller låner du 50.000 kr. Hvad du skal vælge, og hvorfor vil i høj grad være forskellige. Derfor kigger vi i det næste lidt nærmere på nogle af dine muligheder ud fra beløb. Her på siden har vi fokus på forbrugslån, hvilket vil sige, at vi går ud fra at det er lån uden sikkerhed du er på udkig efter.

Beløb: 500 kr

Snakker vi om de helt små kviklån eller sms lån, så er det helt sikkert online du skal være låner. Det er både hurtigt at ansøge, få svar, og ikke mindst at få lånet ind på din konto efterfølgende. Det er normalt også nemt at betale lånet tilbage efterfølgende. Det er en god ide at tage et kig på flere forskellige muligheder for kviklån eller kassekreditter, da der hurtigt kan være en del forskellige udgifter forbundet ved det, som gør det tiden værd, selvom vi altså kun snakker om at låne 500 kr.

Beløb: 1000 kr

Det er populært at tage smålån på 1000 kr, og så betale dem tilbage efter eksempelvis 30 dage. Det er vigtigt at du har stor sikkerhed for at du hurtigt kan betale hele lånet tilbage, hvis du begiver dig ud i smålån som dette, men hvis du er dette, så er online det helt rigtige sted at kigge nærmere på dine muligheder for små kviklån og sms lån.

Beløb: 3000 kr

Mangler du en ny mobiltelefon, hvis den gamle er gået i stykker, trænger du til fornyelse i dit garderobeskab eller er der andre gode grunde til at lede efter hurtige 3000 kroner til din konto og din forbrug, så findes der mange forskellige muligheder for at få 3000 kr lynhurtigt ind på bankbogen. Du kan vælge det hurtige kviklån eller du kan vælge hurtig udbetaling af forbrugslån, som du så betaler tilbage over en længere periode. Begge dele har hver sine fordele og ulemper, så det er vigtigt at du vejer dem op i forhold til din økonomiske situation. Hvor hurtigt kan du betale lånet tilbage, og hvor meget er du villig til at lånet må ende med at koste dig.

Beløb: 5000 kr

Den måske mest populære lånestørrelse, når vi snakker om smålån uden sikkerhed. Forbrugslån uden sikkerhed i denne størrelse giver dig mulighed for både kviklånet som du betaler tilbage næste gang du får udbetalt løn, eller at du går efter forbrugslån, som du betaler tilbage med månedlige afdrag over et par år. Den ene løsning er for dig, som ved at du har et overskud på mindst 5000 kr, når du har fået løn eller lignende næste gang. Altså at der snart kommer et større beløb ind på din konto, hvoraf du ikke har brug for det hele. Den anden løsning er derimod for dig der godt ved at der er urealistisk at betale det hele tilbage på 1-3 måneder.

Beløb: 10.000 kr

Forbrugslån eller kreditlån uden sikkerhed. Det er så nemt at ansøge om at låne online, når du har brug for 10.000 kr til det ene eller det andet. Det kræver ikke det vilde af dig som låner, og du har rigtig mange forskellige steder du kan ansøge om at få penge. Dette gør det også ekstra nemt for dig at følge vores råd om altid at sende flere ansøgninger afsted, så du har noget konkret at sammenligne med hinanden. Se på hvilken samlet udgift der bliver ved at låne penge det ene sted frem for det andet.

👍 Kviklån oversigt

Her på siden har vi lavet en overskuelig oversigt over kviklån og andre smålån. Har du brug for sms lån på alt lige fra 500 kr til 20.000 kr, så har du altså her et godt afsæt for hurtigt at kunne sende ansøgninger afsted til en række af dine muligheder. Vi har ikke alle muligheder med for at få kviklån, men flere kviklån end dem på listen ville til dels også skabe mindre overblik. Det er dog altid en god ide at sende rigtig mange ansøgninger, og så sammenligne dem, så vil du rigtigt gerne finde det billigste kviklån, så kan vi på det højeste anbefale at sende endnu flere ansøgninger afsted. Start med et par af dem der passer dig bedst herfra listen, og gå derefter ud og søg efter endnu mere kviklån.

Lån penge hurtigt med Lån7.dk


Populære banker, hvor du også kan gå ned og låne penge nu

 1. Danske Bank
 2. Nordea Bank Danmark
 3. Jyske Bank
 4. Sydbank
 5. Nykredit Bank
 6. Spar Nord Bank
 7. Arbejdernes Landsbank
 8. Saxo Bank
 9. Vestjysk Bank
 10. Ringkjøbing Landbobank

📣 Mobillån: Så meget kan du låne online

Nedenfor kan du læse lidt om det forskellige beløb du kan låne. Først starter vi med de små lån. Dem som også går under navne som sms lån, minilån, quick lån, mikrolån og mobillån.

Hurtig lån 1000 kr, 5000 kr, 10.000 kr eller hvad med at låne 500.000 kr online? Ansøg om lån online i alle størrelser. Det er 100% uforpligtende!

💲 Lån penge 1000 kr

Har du brug for at låne 1000 kr, så er der flere forskellige muligheder. De er næsten alle baseret på at du betaler de lånte penge til rigtig hurtigt. Det er ofte i denne kategori at man vil kalde det kviklån.

Selvom der er tale om et lille minilån eller kviklån, og du gerne vil have hurtigt lån, så er det en rigtig god ide lige at bruge et par minutter ekstra på at sende flere ansøgninger. Dette giver dig større sandsynlighed for at blive godkendt, men endnu vigtigere, så kan du nemt sammenligne de vilkår der optræder i lånet, og finde det billigste i tilfælde at du eksempelvis ikke kan betale alle 1000 kroner tilbage indenfor 30 dage.

💲 Lån penge 2000 kr

Med 2000 kr, så er det stadig et beløb i den lave ende, og derfor også hovedsageligt kviklån, altså korte forbrugslån, hvor du både får pengene hurtigt, men hvor du også betaler hurtigt tilbage igen, som du har mulighed for at sammenligne med hinanden. Lån 2000 kr

Der findes i grove træk to slags lån, når du gerne vil være låner af 2000 kroner. Det ene er kviklån 2000 kr og det andet er kassekredit 2000 kr. Hvis du vælger den første slags, så skal du så vidt muligt være sikker på at du kan betale alle 2000 kroner tilbage indenfor 30 dage, hvor kassekredit 2000 kr normalt giver lidt mere fleksibilitet. Lige meget hvad, så skal du med begge lån vide at de er designet til hurtigt at blive betalt tilbage igen. Der er altså på mange måde tale om hurtig lån. Hurtig udbetaling og hurtig tilbagebetaling.

💲 Lån penge 3000 kr

Her har du stadig muligheden for at få de helt kortsigtede kviklån, men enkelte steder som er mere traditionelle forbrugslån, hvor du betaler lånet tilbage over 1, 2 eller 3 år begynder også så småt at være en mulighed. Her kan f.eks. nævnes LånLet, hvor du kan låne mellem 3000 kr og 75.000 kr. Altså kan du både låne de 3000 kr, men også langt større beløb. Lån 3000 kr

Det er nemt at låne 3000 kr, og du har næsten alle muligheder på lånepaletten. Du kan tage kviklån 3000 kr, og betale 3000 kroner tilbage om 30 dage. Du kan vælge kassekredit lånet og få lidt mere fleksibilitet i tilbagebetalingerne. SIdst men ikke mindst, så har du når du låner 3000 kroner og enkelte muligheder for at få et forbrugslån. Forbrugslån eller som det ofte er kaldet i denne størrelse, minilån, kan være en rigtig god mulighed for dig som ikke ved hvor hurtigt du lige kan betale lånet tilbage igen. Hos eksempelvis Anna Finans betaler du 111 kr tilbage pr måned hvis du vælger den helt lange løsning. Så burde der stadig generelt være luft i økonomi. Vi anbefaler dig dog til at forsøge efterfølgende at betale hele lånet tilbage igen hurtigere.

💲 Lån penge 4000 kr

En del forskellige steder giver mulighed for at få gratis lån i en måned. De fleste af dem sætter en grænse ved 4000 kr, for at det stadig kan være et gratis forbrugslån eller kviklån. Vil du gerne låne gratis i en måned, så er det derfor ofte 4000 kr du skal sætte som maks i din søgning efter det rette sted.

Der er ved denne lånestørrelse stadig rigtig mange fine kviklån du kan få gratis i 30 dage. Vi anbefaler dog at du også overvejer andre muligheder, og eventuelt sender flere ansøgninger afsted. Hvis du går efter gratis lån, så gælder det stadig at du skal betale alle penge tilbage indenfor 30 dage, for at det skal være gratis. Desto højere beløb der er tale om, desto svære bliver det selvfølgelig også at gennemfører. Du skal derfor være ærlig overfor dig selv, i forhold til om du vælger gratis lån i 30 dage, eller du går efter forbrugslån med mindre månedlige tilbagebetalinger.

💲 Lån penge 5000 kr

Flere forskellige muligheder byder sig, og alle de små kviklån er i høj grad også stadig en mulighed. Du har derfor rigtig mange forskellige forbrugslån at vælge i mellem. Det er her vigtigt at du tænker dig godt om, i forhold til hvordan f.eks. tilbagebetalingen vil fungere for dig. Kan du betale tilbage i løbet af en måned, eller vil du gerne have 3 år til at betale lånet tilbage igen? Af nye låne muligheder, som du ikke har på beløb under 5000 kr, kan f.eks. nævnes Bank Norwegian og Zaplo. Dette er to meget forskellige typer af lån, som dukker op her, men giver et godt indblik i at du her har rigtig mange gode muligheder for at låne penge online, hvis du er på jagt efter 5000 kroner. Lån 5000 kr

Hvis du gerne vil have billigt lån, så er det en god ide at sende flere ansøgninger afsted. Og når vi snakker om 5000 kr, som du nok ikke lige får betalt tilbage på 30 dage, så gør det en større forskel for hvor meget du ender med at betale for at låne end mange lige går og tror. Derfor kan det godt svare sig at sende flere ansøgninger afsted, og sammenligne dine muligheder, når du gerne vil låne 5000 kr.

💲 Lån penge 10000 kr

Utrolig mange forbrugslån har en nedre grænse på 10.000 kr. Rigtig mange kviklån har en øvre grænse på 10.000 kr. Vil du gerne låne lige præcis 10000 kroner, så skulle der altså være rigtig mange muligheder. Det er der selvfølgelig også lige så snart du stiger over, men når du lægger dig præcis på de 10000, så vil du altså i højere grad skulle tage stilling til type af forbrugslån versus kviklån eller sms lån. Lån 10000 kr

💲 Lån penge 50000 kr

Når man gerne vil søger: lån penge online, så dukker mange gode muligheder op, som f.eks. i listen her på siden. Mange af stederne du kan låne penge uden sikkerhed hos, har dog en øvre grænse på 50000 kr. Vil du gerne låne mere end det, så er det muligt hos mange låne selskaber, men mange bliver altså siet fra ved de 50000 kr.

Lån 50000 billigt

💲 Lån penge 75000 kr

75000 kr er igen en grænse som mange lånevirksomheder har valgt som den øvre grænse for lån uden sikkerhed og krav hos dem. Der er enkelte steder du sagtens kan låne mere, men udvalgte bliver mindre, og man skal måske så småt overveje, om det er muligt at få et lån med sikkerhed et stedet sted. Her er det måske et samlelån du er på udkig efter? Spar mange penge ved at samle gæld i et billigt lån.

Lån 75000 billigt

💲 Lån penge 100000 kr

Der er selvfølgelig også en del som giver mulighed for at du kan låne op til 100000 kr online. Så hvis du skal låne et stort beløb, og det skal gå stærkt, og du samtidigt har det fint med at låne uden sikkerhed og krav, men har godt nok styr på din økonomi, til at vide du sagtens kan få betalt lånet tilbage igen, så tag et kig i vores liste. Sammenlign eventuelt store lån med hvad de giver dig af muligheder i din egen bank.

Sidst men ikke mindst, håber vi at du får stor gælde af det du bruger de lånte penge på 🙂

Lån 100000 billigt

💲 Lån penge billigt

Det som det først og fremmest kræver, når du skal finde et billigt lån, er at du bruger lidt tid på at lede og sammenligne. Det er langt de færreste der finder den billigste løsning ved kun at ansøge om forbrugslån et sted. Vi anbefaler at du som minimum ansøger om at låne penge mindst 2-3 steder, så du har noget konkret du kan sætte op i mod hinanden. Dette kan gøre en rigtig stor forskel i den sidste ende. Hvis vi snakker om små lån, hvilket ofte vil være kviklån eller kassekreditter, så bør du først og fremmest kigge på det beløb du samlet ender med at betale tilbage. Ansøg flere steder, og vælg det sted hvor du ender med at betale mindst tilbage. Du bør forsøge at ansøge på så lige vilkår som det nu er muligt, så din sammenligning bliver så god som mulig.

Hvis du låner penge, og det er et lidt større beløb, som du betaler tilbage over en længere periode end et år, så vil det bedste og vigtigste tal du kan kigge på være ÅOP. ÅOP sammenfatter alle udgifter i et tal, som afspejler hvor meget det koster dig at låne penge pr år. Hvis du eksempelvis har ansøgt om lån 3 forskellige steder, og dermed har 3 forskellige tilbud på forbrugslån, så vælger du det af de tre steder som har den laveste ÅOP. På denne måde har du sikret dig ikke at ende med det dyreste og dårligste lån, og er meget tættere på det billigste forbrugslån muligt for dig. Der kan være mange penge at spare ved lige at bruge lidt ekstra tid på at sende flere ansøgninger.

Lige så snart du har modtaget mere end en godkendelse på lån af penge, så kan du gå i gang med din sammenligning, og ganske simpelt bare smide det dyreste tilbud i papirkurven. Når du så har været igennem et par forskellige tilbud, så underskriver du let og nemt det valgte lånetilbud med dit NemID, og får hurtigt udbetalt lånet på din konto.

💲 Lån penge og få dem med det samme

Tag udgangspunkt i vores liste og få penge med det samme – eller i hvert fald hurtigt!

🏆 Kan jeg få hurtig lån via Lån7.dk?

Det er nemt og hurtigt at låne penge via Lån7.dk. Du kan ekstremt hurtigt sende ansøgninger, og finde ud af om du kan låne.

🏆 Hvad må jeg bruge mit lån til?

Lån penge hurtigt og brug lånet til lige præcis det som du gerne selv vil!

🏆 Hvor gammel skal jeg være?

Du skal mindst være 18 år gammel, for at kunne få lån via Lån7.dk.