Lånebanken – Lån penge hos Lånebanken straks!

lånebankenLån penge hos Lånebanken, lige så snart du er fyldt 18 år. Det kræver kun at du har en årlig indkomst på 125.000 kr! Ansøg nu!

Ansøg om lån hos Lånebanken her

Lånebanken giver du mulighed for at låne op til 50.000 kr, hurtigt og meget nemt! Det er uforpligtende at sende en ansøgning, så hvis du mangler et lån, så send en ansøgning til Lånebanken nu!

Betalt lånet fra Lånebanken tilbage over 12 måneder, 24, måneder, eller vælg at betale det tilbage over hele 5 år. Du bestemmer selv, og det kræver ikke at du stiller sikkerhed for lånet hos Lånebanken.

Ved et samlet kreditbeløb på 5.000 kr. over 3 år. Månedlig ydelse 229 kr. Samlede kreditomkostninger 3.225 kr. Samlet beløb der skal betales tilbage er 8.225 kr. Årlig variabel debitorrente 23,14%. ÅOP 42,30%.

Sammenligne Lånebanken med andre forbrugslån nedenfor. Send gerne ansøgninger til flere steder. Det er helt uforpligtende at sende en ansøgning!

[table id=1]

Lånebanken – hurtige forbrugslån – Nyt forbrugslån i Danmark

Har du brug for et lån fra 5000 kr og op til 50.000 kr, så er Lånebanken, en rigtig god mulighed for hurtigt at få penge ind på din private konto. Alle voksne kan ansøge om lånet, det vil sige, så lige snart du er fyldt 18 år, så er det muligt at modtage et lån via Lånebanken.

Du bestemmer 100% selv hvad lånet hos Lånebanken skal bruges til. Låne banken stiller ikke spørgsmål til om du bruger de lånte penge til en ny sofa, et skrivebord, en ny computer, en ferie eller noget helt andet. Det er helt op til dig, og du behøver altså ikke diskutere det med din bankrådgiver nede i banken. Det er super hurtigt at låne hos Låne banken, og du har pengene inden du når og tælle til beløbet du gerne vil låne.

Låne banken tilbyder forsikring i forbindelse med lånet

Du kan tilføje ekstra økonomisk sikring i forbindelse med optagelse af forbrugslån hos Lånebanken. Det betyder at du får mere sikkerhed, hvis du skulle ende med at miste dit arbejde, eller blive syg. I mange tilfælde kan det ikke svare sig, at få denne sikkerhed, men i nogle tilfælde kan det være rigtig rart. Overvej eventuelt om det er noget der vil passe til din økonomiske situation og hvilken status du har i arbejdsmarkedet.

Sammenlign Lånebanken med andre forbrugslån

Det er altid en god ide at sammenligne forskellige forbrugslån med hinanden, inden du vælger at skrive under med dit NemID. Vi anbefaler derfor at du sender en ansøgning til flere forskellige forbrugslån, inden du vælger at underskrive. På denne måde kan du nemmere sammenligne hvilket lån der vil være billigst i netop din situation.

Det er uforpligtende at sende en ansøgning, og du har altid 14 dages fortrydelsesret.