Minilån gratis & rentefrit

Minilån 1000 kr, minilån 2000 kr, minilån 3000 kr, minilån 4000 kr eller minilån 5000 kr. Hvis du overvejer et lille lån, så har du sikkert også overvejet rentefrit eller gratis minilån som en mulighed. Nedenfor finder du både gratis og rentefrie minilån. Sammenlign og find det bedste quicklån for dig og din situation.

👉 Minilån oversigt 👈

Søg efter det bedste lån nu. Eksempelvis lån 4000 kr uden sikkerhed.

Ingen resultater fundet

Gode gratis minilån uden sikkerhed

Der findes mange forskellige muligheder for tage et minilån online. Der findes de gratis og rentefrie muligheder, som ofte betyder at du i en måned kan få det rentefrit, og du derefter skal betale lånet tilbage, eller at der efter de 30 dage begynder at lande renter på lånet. Men hvis du skal låne mere end 3000 kr, så har du også muligheden for at tage et mere traditionelt forbrugslån, og betale lånet af i små månedlige afdrag, og ofte også til en væsentlig lavere rente. Hvilket af disse forskellige minilån der passer bedst til dig, kommer an på forskellige ting. Her på siden kan du læse lidt mere om de forskellige muligheder.

Hvad de har tilfælles er at de alle er uden sikkerhed. Og hvad betyder det så? I grove træk betyder det at alle disse lån er hurtig lån uden sikkerhed, og du kan få penge på din konto i løbet af nul komma fem. Det andet som disse minilån uden sikkerhed har til fælles er at du kan bruge de penge du låner til hvad end du måtte ønske at bruge et lån til. Der er intet krav fra lånefirmaer til at du skal bruge dit nyeste minilån til noget bestemt. Du sidder sikkert og har en god ide til hvad du skal bruge penge på, og så er det jo rart at vide at du rent faktisk kan bruge det på lige præcis det, hvis det er hvad du mangler penge til.

Skal jeg vælge denne type gratis minilån: Kviklån gratis i 30 dage

Hvis du har brug for et lille lån i en kort periode, så er kodeordet Kviklån slet ikke langt fra et godt valg.  Der findes en række forskellige kviklån som tilbyder gratis eller rentefrie lån i de første 30 dage, for dig som er ny kunde i butikken. Så hvis du nu og her mangler mellem 500 kr og op til 5000 kr, så tænker jeg at du ikke er helt væk ved at vælge et kviklån uden så mange omkostninger i 30 dage. Hvis du vælger kviklån fremfor andre andre lånetyper, så skal du vide at det er vigtigt at kunne betale tilbage lige så snart der er gået 30 dage, og det skal være hele beløbet, for ellers kan de gratis minilån hurtigt blive noget helt andet end gratis, og i tilfælde af at du har brug for at låne penge i en længere periode end 30 dage, så tag et kig på kreditlån eller forbrugslån.

Måske skal du vælge et gratis kreditlån i stedet for kviklån

Det er muligt at få kreditlån rentefrit i 30 dage på samme måde som flere kviklån tilbyder rentefrit lån i 30 dage. For dig dig som gerne vil have lidt mere frihed, og ikke betale hele lånet tilbage på 30 dage, så kan dette være en rigtig fin løsning. Du får stadig den første måned rentefrit, og betaler altså så kun renter af det beløb du ikke har fået betalt tilbage efter de 30 dage. Kviklån er kendt for at være ekstremt hurtige penge sat ind på kontoen, men kreditlån kan sagtens være med, hvad dette angår, og du kan sagtens finde kreditlån eller kassekreditter, hvor du har pengene samme dag som du ansøger. Enkelte laver endda straksudbetaling i samme sekunder som du har underskrevet med dit NemID. Renterne efter den første måneds rentefrie periode, er dog ofte i den høje ende, så for at den rentefrie periode på minilånet skal give mening, så er det stadig en god ide at have på fornemmelsen at du kan betale kreditlånet tilbage på 2-3 måneder. Ved du allerede nu at du nok skal bruge længere tid, så skal du måske ikke kigge efter gratis minilån, for det får du ganske simpelt ikke. Men måske bør du kigge efter minilån med så lave renter som muligt i stedet for, og så betale lånet tilbage i små afdrag over en længere periode på eksempelvis 2 år.

Brug for længere tid end 30 dage til at betale tilbage? Vælg noget andet end det gratis minilån

Gratis og rentefrit lyder rigtigt godt. Det er dog ikke for alle at disse løsninger er de billigste. Hvis du skal bruge væsentlig længere end hvad den rentefrie periode er på, til at få betalt lånet tilbage igen, så giver det ikke mening, hvis renterne efter en rentefri tid modsat har en høj rente. Her skal du måske hellere kigge på at finde et minilån med lav rente. Rentefrit minilån versus minilån lav rente skal du reelt  sammenligne på hvor meget du i sidste end ender med at betale tilbage.

Ved du at du skal bruge mere end et halvt år på at betale hele minilånet tilbage, så kan du sandsynligvis lige så godt starte med at kigge efter de mere traditionelle forbrugslån. Altså de minilån hvor du betaler et fast månedligt beløb tilbage hver måned i en periode. Vælger du denne løsning, så er de ofte også nemmere at sammenligne med hinanden, end de andre kviklån og kassekreditter. I høj grad kan du nemlig her sætte din lid til ÅOP. ÅOP giver et billede af alle dine udgifter pr år. Så da du betaler tilbage i et år eller mere, så vil det give et rigtigt billede af dine udgifter. Her vil det så være nemt at vælge det af minilånene med den laveste ÅOP. På denne måde skal du først og fremmest holde øje med et tal, hvilket gør det meget nemmere at vælge hvor du skal låne penge henne.

Så vil anbefaler dig at sende mindste 2-3 ansøgninger afsted, og så sætte dem overfor hinanden, og simpelthen sortere dem fra med den højeste ÅOP. På denne måde kan du i hvert fald ikke gå helt galt i byen.

Har du allerede mange minilån – måske et samlelån er vejen frem

Hvis du allerede har mange små dyre lån, så er endnu et lille minilån måske ikke den rigtige vej at gå. Det kan sagtens være at du kan ende med at spare rigtig mange penge ved at tage et stort samlelån, få afbetalt den anden dyre gæld du har, og så samtidigt have lidt ekstra til det du lige nu og her er på udkig til lån efter. Samlelån er store lån uden gratis eller rentefrit lån perioder, men til gengæld er renten ofte meget lavere end hvad du ellers får på minilån, og der kan derfor hurtigt spares rigtigt mange penge.

Quicklån og minilån – der menes ikke altid det samme

Er det et quicklån eller er det et minilån du egentlig har brug for. Nogle udtryk bliver hurtigt blandet sammen, og hvad menes der egentlig. Quicklån har selvsagt stor fokus på at det skal gå rigtig hurtigt, og det er faktisk i alle aspekter af lånet. Det vil sige, lige fra hurtig og nem ansøgning, hurtig godkendelse, og ikke mindst hurtig udbetaling af lånet, samt ikke forglemme hurtig tilbagebetaling. Der er altså quick på programmet. Minilån kan sådanset betyde flere forskellige typer af lån. Når vi tidligere her på siden snakkede om gratis og rentefrit minilån, så vil det i høj grad være quicklån der bliver skrevet om. Der findes dog også minilån, hvor lånet ikke bliver betalt lige så hurtigt tilbage. Her bliver lånet betalt tilbage over et år, to år, tre år eller måske endda endnu længere. Det vil sige, at det sidste step er gået fra at være quicklån til at være”slowlån”. 

I nogle tilfælde kan det være rart at man hurtigt får lånet, men at man ikke på samme måde skal stresse over at det skal være betalt tilbage lige så snart der er gået 30 dage. I disse tilfælde skal du måske ikke fokusere så meget på om det er gratis minilån eller ej i den første periode, men her skal du generelt fokusere på hvad omkostningerne generelt er. Her kan du i højere grad kigge på sådan noget som ÅOP, som giver et større overordnet billede af hvad det koster at låne penge pr år. Da du betaler lånet tilbage over et år eller længere, så giver ÅOP nemlig rigtig meget mening, og det gør det faktisk rigtig overskueligt og nemt for dig at finde ud af om du nu også er i gang med at vælge det rigtige minilån eller du måske kan finde noget billigere. 

👉 Hvordan får jeg hurtigt og godt minilån via Lån7.dk?

Det er ganske simpelt. Du kan nemt ansøge flere forskellige udvalgte minilån via vores liste. Du får derefter svar, og kan indenfor kort tid have flere penge på din konto.

👉 Hvor gammel skal jeg være for at kunne få minilån?

Du skal mindst være 18 år for at kunne ansøge om minilån. Nogle steder kræves der dog en lidt højere alder. Tjek nemt hvor i vores liste.

👉 Hvad må jeg bruge minilånet til?

Det er helt op til dig, hvad dit minilån skal bruges til.