Mobillån oversigt

Små mobillån: 500 kr, 1000 kr, 2000 kr, 3000 kr eller 5000 kr? Store mobillån 10.000 kr, 20.000 kr, 30.000 kr eller 50.000 kr. Find alle populære mobillån, store som små nedenfor. Vi har samlet et stor oversigt over mobillån i Danmark.

🏆 Lån penge oversigt

Find de bedste mobillån nedenfor.

Danskernes foretrukne minilån!
Minilån op til 50.000 kr. Betal tilbage over 2 til 10 år, eller betal tilbage når det passer dig uden ekstra udgifter!

Favorit! Ofte meget billigere end kviklån.

Maks. beløb:
50000 kr.
Løbetid:
120 måned(er)
Alder:
21 år
Låne penge nu - eksempel:
Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.

Billigt forbrugslån fra PayMark Finans. Lån fra 10.000 kr og op til 150.000 kr. Hurtig og nem ansøgning. 100% uforpligtende ansøgning.

Maks. beløb:
150000 kr.
Løbetid:
120 måned(er)
Alder:
21 år
Låne penge nu - eksempel:

Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.

Så bliver det ikke nemmere at få tilbud på lån! Få flere gode tilbud på lån.

Lån mellem 10.000 kr og 300.000 kr!

Oplagt (for alle!) at ansøge her, men specielt for alle der søger mere end 50.000 kr!

Maks. beløb:
300000 kr.
Løbetid:
144 måned(er)
Alder:
23 år
Låne penge nu - eksempel:

Samlet kreditbeløb 155.000 kr. Variabel debitorrente 9,00 %. ÅOP 10.17 %. Etb. omk. 7.750 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 243.881 kr.

🥇 Sådan finder du det gode mobillån uden sikkerhed

Hvis du skal finde det bedst mulige mobillån, så er der flere ting du skal tage med i dine overvejelser. Det første du skal finde ud af er selvfølgelig hvor meget du skal låne. Det kan gøre en stor forskel hvilke steder du har mulighed for hvilke steder du har at vælge mellem, om du skal låne eksempelvis 9000 kr eller 10.000 kr, og dermed også dine muligheder for at låne penge. Når det er sagt, så skal du selvfølgelig heller ikke låne mere end du har brug for. I nogle tilfælde kan det dog give mening at tage et lidt større mobillån, for at kunne få det billigere. Hvis du har disciplin til at lade pengene stå og så bare bruge dem til at betale tilbage med, så kan dette være værd at overveje.

Det er hurtigt og nemt at ansøge om mobillån. I de fleste tilfælde kan du have penge på din konto i løbet af en times tid. Find det bedste mobillån for dig, oppe i vores liste.

Lige så snart du har fundet ud af hvor stort mobillånet skal være, så skal du finde ud af hvilken type af mobillån du skal ansøge om. Dette afhænger i høj grad af hvor hurtigt du har mulighed for at betale af på lånet igen, og det er måske reelt det som du skal finde ud af som den anden ting. Kan du betale et lille mobillån tilbage på 30 dage, skal du bruge 3 måneder, eller vil du gerne have delt din nye mobillån ind i mindre afdrag over eksempelvis 2 år? Overordnet findes der tre typer af mobillån, nemlig kviklån, kreditlån og forbrugslån. Vi går nærmere i detaljerne med de forskellige typer af mobillån lidt længere nede på siden.

Lige så snart du har fundet af hvilken slags mobillån du skal have fat i, så kan du går i gang med at ansøge. Vi anbefaler at du ansøger flere steder, eller som minimum grundigt sætter dig ind i hvilke fordele og renter det er muligt at få de forskellige steder. Grunden til at ansøge flere steder handler blandt andet også om at der er forskel på hvilken rente forskellige steder tilbyder deres kunder. Så for at sikre dig det bedste mobillån, så kan det altså være en rigtig god ide at ansøge mindst 2-3 forskellige steder. På denne måde vil du som minimum få sorteret et dyrt mobillån fra, og dermed stå med billigere mobillån end du ellers ville have fået.

📲 Hvilket slags mobillån skal jeg vælge?

I det næste kigger vi på tre overordnede typer af mobillån du kan vælge at ansøge om.

💰 Kviklån

Med et kviklån får du et hurtigt lille lån, hvor de penge du låner kan stå på din konto på næsten ingen tid. Hvis det er vigtigt hurtigt at have penge på din konto, så er kviklån ofte et godt valg. Når man vælger at kviklån, så vil det ofte være lånestørrelser som 500 kr, 1000 kr, 2000 kr, 3000 kr, 4000 kr eller 5000 kr, der bliver valgt. Enkelte steder, hvor du kan få kviklån, er det dog muligt at låne helt op til 12.000 kr. Hvis du skal låne mere end 5000 kr, så kan det dog godt være du også lige skal overveje om kviklånet nu også er den rigtige vej at gå. Det som der nemlig også er ved kviklånet, er at kviklån ikke kun hurtigt går ind på din konto, men du skal også hurtigt betale lånet tilbage igen. Det vil sige, at du normalt skal betale et kviklån tilbage lige så snart der er gået 30 dage. Du skal altså være sikker på at du har det beløb du låner igen allerede efter 30 dage, og desto større beløb du låner, desto svære vil det selvfølgelig også være at betale hele beløbet tilbage allerede 30 dage.

En af de gode ting, hvis du ved at du kan betale lånet tilbage efter 30 dage, er muligheden for rentefrie lån. Der findes flere forskellige kviklån, hvor du har mulighed for at få gratis eller rentefrit lån, første gang du låner penge hos dem, så hvis du eksempelvis har brug for at låne 4000 kr, så kan du låne 4000 og betale 4000 tilbage igen lige så snart der er gået en måned. Der er selvfølgelig intet der kan blive bedre end gratis lån, og hvis du passer i den kategori, som har brug for et lille lån i 30 dage, så er det selvsagt en ganske fantastisk løsning at vælge.

Hvis du har brug for en længere periode at betale dit mobillån tilbage i, så bør du måske kigge lidt på andre muligheder end kviklånet. Lån penge i 30 dage.

💵 Kreditlån eller kassekredit

Kassekreditter og kreditlån bliver af mange ofte sat i samme bås som kviklån, men de er på mange måder meget forskellige, og det er vigtigt at kende forskellene, når du skal låne penge. Når du vælger at dit mobillån skal være et kreditlån, så binder du dig normalt til at hele lånet skal være betalt tilbage efter 12 måneder i stedet for 30 dage, hvilket selvsagt gør en stor forskel. Der er dog en del fleksibilitet indbygget, hvilket betyder at du hurtigt kan betale det tilbage, hvilket vi da også anbefaler, hvis du vælger denne type lån. Vi vil normalt sige at denne type af lån er dog dig der kan betale lånet tilbage indenfor 2-6 måneder. Du får på samme måde som med kviklånet hurtigt indbetalt lånet på din konto, og du kan derefter bruge dem lige præcis på det som du gerne vil. Der er også rigtig mange steder som giver dig den første måned rentefrit som ny kunde, hvilket gør at kreditlån og kassekreditter godt kan være en billig løsning, hvis du betaler hele lånet tilbage på 2-3 måneder. Renten er dog høj, så hvis du vil have et billigt lån, så er det altså vigtigt at have for øje at mobillånet skal betales tilbage så hurtigt som muligt. Det er i høj grad en fordel hvis du allerede betaler en stor luns af lånet tilbage allerede indenfor de første 30 dage, også selvom de er rentefrie. Dette vil jo netop gøre, at den del af lånet du hurtigt betaler tilbage har været gratis eller så tæt på gratis som muligt.

Hvis du tænker at du ikke kan betale dit mobillån tilbage på 4-6 måneder eller hurtigere, så anbefaler vi dig bestemt at overveje sidste mulighed, nemlig minilån eller forbrugslån, med faste månedlige afdrag.

💪 Minilån eller forbrugslån

Forbrugslån eller minilån, som de ofte er kaldet, når der er tale om små forbrugslån, er mobillån du normalt betaler tilbage over en periode på 1 år, 2 år eller 3 år. Hvor lang en tilbagebetaling du skal vælge, kommer selvfølgelig an på hvor stort et mobillån du er ude efter. Vi anbefaler at du sætter en realistisk tilbagebetalingsperiode, der dog er så aggressiv som mulig, da alle lån uden sikkerhed, også forbrugslån har en forholdsvis høj rente.

Forbrugslån kan i skrevne stund fås fra 3000 kr og op til 500.000 kr. Det er altså muligt at få forbrugslån til alle behov. Når vi snakker om mobillån, så vil det dog ofte være mindre forbrugslån eller minilån, som folk vil have i tankerne, og det er også her det giver mening at overveje det i forhold til de to førnævnte måder at låne penge. Hvis du skal låne mere end 20.000 kr, så vil der som udgangspunkt kun være forbrugslån uden sikkerhed som mulighed.

Selvom forbrugslån ikke på samme måde har fokus på hurtig udbetaling af lånet, så skal du ikke lade dig snyde, også her får du hurtigt lån, og dine penge vil normalt være din konto dagen efter du har ansøgt om mobillånet. Dette gælder for rigtig mange af stederne endda også i weekenderne. Så du kan altså godt ansøge om mobillån mange steder, og så have lånet på din konto lørdag, hvis dette er en vigtig faktor for dig.

Med et forbrugslån betaler du lånet tilbage i små portioner. Hos eksempelvis Anna Finans er det muligt at betale lånet tilbage over helt op til 6 år, og dette gælder også hvis du låner helt ned til 3000 kr. Dette betyder at du kan slippe med kun at betale 111 kr tilbage pr måned, sådan som det ser ud i skrevne øjeblik. Hvad det er nu, det kan du tjekke ved at klikke dig videre oppe fra listen. Det kan være rigtig rart for dit budget, at du ikke skal smide alt for mange penge efter et lån hver måned, men vi anbefaler dog at du heller ikke bare pr automatik vælge et lån med en alt for lange tilbagebetalingsperiode. Du skal selvfølgelig huske på at der trods alt skal betales renter af lånet, og derfor giver det måske mere mening at betale lånet tilbage på 3 år i stedet for 6 år, hvis dette er muligt.

Nedenfor har du den udvidede liste over mobillån. Under denne liste, vil vi gå nærmere i dybden med hvilke muligheder du har for at låne og ikke mindst hvad du kan bruge et mobillån til.

💻 Sådan får du billigt mobillån online

Der er store fordele ved at lede efter dit næste lån online. Der findes rigtig mange muligheder for at mobillåne i Danmark, og med internettet, så er det også rigtig nemt og hurtigt at ansøge. Dette er noget som du bør bruge til din fordel. Ved at ansøge om at låne flere steder, så kan du få sorteret de dyreste lån og forhåbentlig ende med det billigste mobillån for dig. Lige meget hvad, så får du helt sikkert sparet en masse penge ved at bruge nogle få minutter på at lave lidt sammenligning af de forskellige muligheder der findes.

Hvis du skal have et lille mobillån, som du påtænker hurtigt at betale tilbage, så skal du kigge på det du samlet betaler tilbage. Ganske enkelt vil det lån hvor du i sidste ende betaler mindst tilbage, være det billigste. For at finde ud af hvilket sted der er det billigste, så skal du selvfølgelig sætte dem op overfor hinanden med så lige vilkår som overhovedet muligt.

Hvis du gerne vil låne i en lidt længere periode end bare 30 dage, så kan det være en fordel med et forbrugslån eller et minilån hvor du betaler tilbage over et år eller længere tid. Er det denne type af lån du går efter, så vil det ofte være ÅOP som er det bedst tal at bruge til at sammenligne mobillån med hinanden. ÅOP samler nemlig alle udgifter i et samlet tal i procenter, og er derfor nemt at sammenligne med hinanden. For at dette skal give et korrekt billede, så kræver det kun at du vælger lån med den samme tilbagebetalingsperiode. Det vil sige, at alle de lån du ansøger om helst eksempelvis skal være på 2 år.

👍 Hvordan får jeg billigt mobillån via Lån7.dk?

Det er ganske simpelt at finde et billigere lån med Lån7.dk. Du kan nemt ansøge de lånemuligheder, som du finder mest attraktivt. Derefter kan du let sammenligne, og vælge det af dem, som er billigst for dig.

👍 Hvornår kan jeg låne via Lån7.dk?

Du kan super nemt ansøge 24/7 året rundt. Dette gælder også weekender og helligdage. Mange mobillån bliver også udbetalt i weekender og helligdage.

👍 Hvor gammel skal jeg være for at kunne få mobillån?

Lige så snart du er fyldt 18 år, er der flere muligheder for at låne. I vores liste ser du hurtigt og let, hvilke steder du kan ansøge om 18 årig, og hvilke steder du skal være ældre for at få mobillån.