Modus Finans → Få 2 afdragsfrie måneder med Modus lån (hvert år)

Modus Finans er Danmarks nye lån. Det er forbrugslån med en fast lav rente og mere fleksibilitet end de fleste forbrugslån der findes i Danmark. Modus lån giver dig mulighed for at låne op til 50.000 kr hurtigt. Med Modus Lån får du masser af luft i din økonomi. Sammenlig forbrugslån fra Modus Finans med andre forbrugslån nedenfor. Vælg det som passer bedst til dig og din situation.

Modus Finans → Fantastisk nyhed til dig som har brug for et nyt lån!

[table id=1]

Modus lån → afdragsfrit lån 2 måneder hvert år!

Et klassisk eksempel på måneder, hvor der er større udgifter, og du måske derfor gerne vil have afdragsfrihed fra dit forbrugslån er Januar og December måned. Rigtig mange danskere har store udgifter i disse måneder, hvilket gør, at der ikke altid er ekstra penge til mange af de andre ting. Med Modus Finans forbrugslån, så har du mulighed for at betale af på dit lån 10 måneder af året, og vælge at køre det afdragsfrit i 2 måneder, som eksempelvis kunne være januar og December måned. På denne måde sikre du, at du har nok penge på din bankkonto til henholdsvis at købe julegaver og til de ekstra regninger som altid ligger i Januar måned.

Kommer du til ekstra penge, af den ene eller den anden grund, så kan du altid betale mere af dit lån af igen. Modus Finans tilbyder billige forbrugslån, men det betyder selvfølgelig ikke at det er gratis at låne penge. Derfor anbefaler vi at man altid stiler efter betale sine lån af så hurtigt som muligt. Den fleksibilitet som Modus Lån giver dig, er dog rigtig god at have. Det kan f.eks. betyde at du i et par måneder kan fokusere på andre mindre kviklån eller sms lån, som i højere grad koster dig kassen, og få dem hurtigt ud af verden.

Hvem er Modus Finans og hvorfor vælge dem frem for de andre forbrugslån

Modus Finans og Modus Lån er en dansk virksomhed som er ejet og drevet af Leasy Koncernen. De har stor erfaring med at levere forbrugslån med lave renter til danskerne, og med lancering af Modus Finans i Slutningen af Oktober Måned 2016, så er det klart at de forsøger at erobre en større andel af markedet for forbrugslån, som er stort i Danmark. Du er nemlig ikke den eneste som lige nu kigger på denne side for at finde ud af hvilket forbrugslån du skal vælge. Når du vælger at låne hos Modus Finans, så er der overordnet følgende grunde til at låne pengene hos dem.

  • Du kan vælge 2 afdragsfrie måneder om året og dermed få mere luft i økonomien
  • Lån op til 50.000 kr. til en fast, lav rente
  • Ansøg med NemID
  • Få svar på en time indenfor åbningstid

Det er et utroligt simpelt lån, og med den ekstra service som Modus Lån giver, at du kan få 2 afdragsfrie måneder, når det passer dig, så har du her et produkt, som vil passe rigtig mange. I forhold til at det er forbrugslån, så bliver du tilbudt nogle rigtig fornuftige renter og generelle udgifter. Den endelige rente kommer dog an på hvem du er som ansøger. Vi kan derfor kun opfordre dig til at ansøge, men ikke beslutte dig for om det er hos Modus Finans du vil låne penge, før du er sikker på hvilke vilkår de vil give dig som låner.

Afdragsfrit forbrugslån fra Modus Finans

Tag et kig på de forskellige lånemuligheder du har i listen ovenfor. Henvend dig eventuelt bagefter også til din egen bank, for at høre om de kan matche det tilbud på afdragsfrit forbrugslån du har fået tilbudt af Modus Lån og eventuelle andre låneudbydere, inden du vælger hvor du vil tage det forbrugslån.

Modus Finans afdragsfrihed foregår på samme måde som et klippekort

Når du tager et hurtig forbrugslån hos Modus Finans, så har du mulighed for afdragsfrie måneder. Helt på samme måde, som vi tidligere brugte klippekort, så kan du stemple ud i de måneder hvor du ikke har penge nok, eller måske nærmere har brug for lidt ekstra penge i fremtiden. Det er både nemt og fleksibelt at stemple dit Modus Finans klippekort, hvis du skulle få brug for det.

Det er kun muligt at gøre det to gange om året, men det burde også være rigeligt fint i de fleste tilfælde, og du skal jo stadig sørge for at få betalt lånet tilbage igen så hurtigt som muligt.

[table id=1]

Sammenlign Modus Lån med andre forbrugslån

Der kan være mange penge at spare ved at bruge lidt tid på at sammenligne forskellige muligheder for forbrugslån, inden du tager den endelige beslutning om at vælge det ene eller det andet forbrugslån.

Det skal du kigge på, når du låner penge. Overordnet set, så er det en god ide at kigge på ÅOP. Dette er den samlede udgift du betaler for dit lån. Det vil sige, at det også inkludere forskellige afgifter der nu måtte være i forbindelse med stiftelsen af lånet. Modus Finans har en fast lav rente, men det kan snildt være, at der er en billigere løsning for dig, når du læser dette. Derfor er det altid en god ide at sende ansøgninger til flere lånesteder, for at sikre dig at du ikke ender med den dyreste løsning. Du skal tænke på de få minutter som du bruger på at sende flere ansøgninger, og derefter sammenligne dem, sagtens kan ende med at give dig et par hundrede kroner mere til forbrug hver eneste måned fremover. At bruge 5-10 min ekstra på at sende en ansøgning mere, burde derfor også være det værd.

 

Modus Finans i Norge