NordicLån – forbrugslån op til 50.000 kroner

Nyt lån! Super nyhed! NordicLån!

NordicLån er en herlig nyhed for dig der er på jagt efter et nyt forbrugslån. Det nye NordicLån kommer presser de andre forbrugslån på prisen, og er helt sikkert i den lave ende, og kan godt kaldes et billigt forbrugslån. Sammenlign NordicLån med de andre forbrugslån på markedet nedenfor.

[table id=1]

Nyt lån i Danmark 2016 – mest populære forbrugslån i 2016?

Vi tror på at NordicLån bliver en stor succes i Danmark, og da de skulle have renter og gebyrer i den lave ende, i forhold til mange af de andre forbrugslån du kan finde på markedet, så tror vi på at NordicLån bliver en kæmpe succes rundt om i landet. Lånet er et online forbrugslån, som du hurtigt og nemt kan ansøge om via deres hjemmeside. Det er lavet nemt og simpelt, og du kan hurtigt få flere penge ind på din konto. Hos NordicLån kan du låne op til 50.000 kroner, som bliver udbetalt til dig utrolig hurtigt. Hvis du efter godkendt ansøgning gerne vil være NordicLåner, så underskriver du med dit NemID, og pengene vil blive overført til dig ved næstkommende overførsel. NordicLån skulle efter sigende udbetale lån flere gange om dagen, så med stor sandsynlighed vil du allerede have de penge du låner i dag.

Godt nyt for Danmark, og konkurrencen indenfor forbrugslån

Med det nye lån, kommer der ekstra konkurrence på lånemarkedet. De sidste 1-2 år er der kommet flere og flere långivere indenfor forbrugslån, hvilket gør at det for dig også er nemmere og billigere at få et godt forbrugslån. NordicLån kommer efter sigende til at give ganske fornuftige renter på deres forbrugslån, og du har derfor endnu en mulighed for at få et rigtig godt lån. Selv hvis du ikke vælger at blive NordicLåner, så vil det presse de andre selskaber yderligere til at sørge for at de har et godt og konkurrencedygtigt produkt.

Bag NordicLånet står nogle erfarende folk, og vi tør derfor godt spå at Nordic Lån bliver en af de mest populære lån af sin slags i 2016.

NordicLån – lån penge uden sikkerhed

Med NordicLån kan du på den mest bekvemme måde låne penge uden sikkerhed. Det er snildt at udfylde en meget simpel og let ansøgningsformular online. Den kræver kun at du udfylder et minimum af informationer for at du kan låne fra 5000 kr og helt op til 50.000 kr. Du skal ikke stille sikkerhed for dit nye NordicLån. Det betyder at der ikke skal udfyldes en bunke af papirer der sikre NordicLån deres penge i f.eks. dit hus, din bil eller din båd. Lån uden sikkerhed er generelt lidt dyre i omkostninger, og derfor er det også rigtig flot at NordicLånene kan fås til en rente fra helt ned til 8,73%, hvilket er billige forbrugslån når der ikke skal stilles sikkerhed for lånet.

Hvem er bagved NordicLån

NordicLån er godt nok et nyt lån, men det er ikke uerfarende folk der står bag ved lånet. Det er nemlig den danske Leasy koncern, som har startet dette nye låneselskab, som de vil erobre markedsandele med. Dette sker med lave renter og god service, som sikre dig at du i de fleste tilfælde har de lånte penge i hånden allerede samme dag som du låner, og aller seneste dagen efter at du er blevet godkendt til lånet.

Leasy er først og fremmest kendt som selskabet med Peter, som kommer og montere din nye computer eller tv, men de har også drevet en del forretning indenfor lån. Hvis du skal have et mindre lån end hvad NordicLån lægger op til (mellem 5000 og 50.000), så kan det anbefales at du tager et kig på Leasy Minilån, hvor du kan låne op til 10.000 kr, uden at det foregår som kviklån, hvor du jo helst skal betale tilbage indenfor en måned, hvis det ikke skal ende med at blive rigtig dyrt.

Med den erfaring som Leasy har, så forventer vi helt sikkert at NordicLån bliver en af de mere populære forbrugslån i Danmark 2016. Vi opfordre dig til at sammenligne NordicLån med nogle af de andre forbrugslån, og se om det ikke er der hvor du kan få de laveste priser.