Samlelån: Lån til gæld. Få et samlelån til indfrielse af gæld

Lån penge til at betale gæld af med. Find det bedste samlelån. Har du mange små dyre kviklån, kreditkort gæld og anden dyr forbrugslån, så kan det være en god ide at tage et samlelån til indfrielse af din gæld. Lån penge til at komme af med din dyre gæld hurtigt og nemt. Ansøg nogle af nedenstående for at finde ud af om du kan få et samlelån, der kan spare dig for penge.

🏆 Samlelån oversigt

Find de bedste samlelån nedenfor. Samling af gæld er smart! Sorter efter Maks. beløb i menuen, for at få største samlelån øverst.

Så bliver det ikke nemmere at få tilbud på lån! Få flere gode tilbud på lån.

Lån mellem 10.000 kr og 300.000 kr!

Oplagt (for alle!) at ansøge her, men specielt for alle der søger mere end 50.000 kr!

Maks. beløb:
300000 kr.
Løbetid:
144 måned(er)
Alder:
23 år
Låne penge nu - eksempel:
Samlet kreditbeløb 155.000 kr. Variabel debitorrente 9,00 %. ÅOP 10.17 %. Etb. omk. 7.750 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 243.881 kr.

Billigt forbrugslån fra PayMark Finans. Lån fra 10.000 kr og op til 150.000 kr. Hurtig og nem ansøgning. 100% uforpligtende ansøgning.

Maks. beløb:
150000 kr.
Løbetid:
120 måned(er)
Alder:
21 år
Låne penge nu - eksempel:

Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.

Danskernes foretrukne minilån!
Minilån op til 50.000 kr. Betal tilbage over 2 til 10 år, eller betal tilbage når det passer dig uden ekstra udgifter!

Favorit! Ofte meget billigere end kviklån.

Maks. beløb:
50000 kr.
Løbetid:
120 måned(er)
Alder:
21 år
Låne penge nu - eksempel:

Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.

🏅 Billigste samlelån

Der kan være rigtig mange penge at spare med et samlelån. Her er tre bud på samlelån du bør ansøge:

Ansøg flere forskellige steder, for at finde billigste samlelån online. Du finder endnu flere gode steder at ansøge om samlelån i listen nedenfor.

Mange har sparet rigtigt mange penge ved at opgave et samlelån, og komme af med dyr gæld. Hvis du vil spare mest muligt med et samlelån, så er det dog en god ide at du sammenligner forskellige muligheder. Ansøg mindst 2-3 forskellige steder, for at se hvor billigt de enkelte steder kan gøre det.

🏦 Samling af gæld – Det er normalt at spare omkring 25.000 kr

Det er ikke unormalt at spare i omegnen af 25.000 kroner, når man låner penge til samling af gæld. Og rigtig mange spare faktisk meget mere end det.

Det bedste ved det hele er at det ikke tager mange minutter at ansøge om samlelån flere forskellige steder. Det er helt uforpligtende, og dermed en god hurtig måde at finde ud af om du kan spare en masse penge de næste år. Vi har selv lavet en lille undersøgelse der viser at en familie kunne spare helt op til 25.000 kr, selvom de kun havde gæld for 65.000 kr. Har du mere gæld end 65.000 kr, så er det altså ikke utænkeligt, at du kan spare nogle ret store beløb ved at få lagt klatgæld og kviklån over i et samlet lån.

💻 Tag et samlelån til gæld – Lån til gæld kan spare dig for mange penge

Det kan både være alt for dyrt, og man kan let miste overblikket, hvis man har mange små lån. Hvis du har mulighed for at tage et større samlelån, så kan det være en rigtig god ide. Et samlelån er som navnet antyder et større lån, som du tager for at kunne betale af på noget af den gæld du allerede har. Der er ikke noget krav til hvor mange lån du gerne vil samle, og hvilken slags gæld du gerne vil lave indfrielse af. Det kan være to dyre kviklån som du gerne vil samle i et forbrugslån, eller det kan være du har 25 forskellige kreditorer af forskellig slags. Måske har du allerede enkelte større forbrugslån, du har kviklån, kreditkort gæld, taget sms lån, og måske skylder du også noget familie penge. Enkelte kreditkort lån og kviklån kan være ret dyre, hvis man ikke hurtigt kan betale dem af. Denne form for gæld vil du helt sikkert gerne have minimeret. Hvis du kan få et samlelån med en fast lavere rente, så er det derfor en rigtig god ide.

📣 Samlelån til gæld er en god ide

Du skal ikke spare ret mange procenter på lån til gæld, før det kan være en rigtig god ide at få oprettet et samlelån. Når du vælger at låne til et samlelån, så skal du selvfølgelig kigge på hvilke omkostninger der ligger i oprettelsen af selve lånet til gæld. Er omkostningerne til at oprettet lånet til gæld ikke alt for store, og er der en stor forskel på renten og løbende gebyrer på dine nuværende lån og samlelånet, så er det bare med at få taget et samlelån så hurtigt som muligt.

For at samlelån kan blive så god en ide som overhovedet muligt, så gælder det selvfølgelig for dig om at finde et billigt samlelån, så du kan samle din gæld i lån der er væsentlig billigere end de små du lån du allerede har nu. Den bedste måde at få billigt samlelån på, er ved at sende flere ansøgninger afsted, og derefter sammenligne de tilbud du får. Alt afhængig af hvor stort et samlelån du er på udkig efter, så er der rigtig mange gode muligheder. Et af de steder vi ser rigtig mange af vores brugere vælger er Bank Norwegian. Her er det muligt at lave samlelån i næsten alle størrelser, da de giver forbrugslån størrelsesorden lige fra 5000 kr og helt op til 400.000 kr. Vi anbefaler derfor at du sender en ansøgning til dem. Men er forskel fra person til person, specielt hos nogle af de andre lånevirksomheder, og derfor er det også en god ide at sende til nogle af de andre lånesteder, hvis du vil være sikker på at få det billigste samlelån. Nogle få minutters ekstra arbejde kan godt være det der gør at du lige spare et par tusinde ekstra. For nogle få minutters arbejde, så må det jo siges at være en ganske god timeløn. Der findes derfor ikke rigtigt nogle gode grunde til ikke at sende flere ansøgninger afsted.

📑 Mange muligheder for at samle gæld

Her på siden har vi listet en lang række af muligheder for at samle gæld. Det er ikke altid nemt at finde et godt sted at få  et samlelån, men det kan godt være arbejdet værd at undersøge flere steder, hvis det første sted ikke lige var villige til at låne dig pengene til at samle gælden. Fordi der kan være så mange penge at spare, og fordi mange mennesker vil få et så meget bedre og større overblik over deres gæld, så giver det rigtig god mening at få oprettet et samlelån til indfrielse af eksisterende gæld.

Hvor god en ide det er at optage et samlelån kommer selvsagt an på den enkeltes økonomi, og hvilken nuværende gæld man sidder med. Det er dog altid en god ide at ansøge nogle lånesteder for at se om der er penge at spare. I de tilfælde hvor der er penge at spare, er det nemlig langt fra småbeløb der kan spares. Det er ofte rigtig rigtig mange penge vi snakker om. Penge der kan bruges på mange andre og sjovere ting end at fortsætte med at betale af på meget dyre små kviklån og kreditkort.

💰 Lån 20.000 kr til at samle gæld med

Har du kun få forskellige kviklån og anden dyr gæld, så kan det give mening at tage et samlelån 20.000 kr. Med 20.000 kr kan du komme af med noget af det dyreste gæld du har stiftet. Hvis du har rigtig dyr gæld i form af de dyreste kviklån og måske nogle regninger hvor der ellers kommer rykkergebyrer m.v. på, så kan det være en rigtig fin ide at se om du kan få et lille samlelån på 20.000 kr, så du kan slippe af med gæld med helt vilde renter og årlige omkostninger. Måske er det også muligt at få en lidt længere løbetid på lånet på denne måde, og dermed skabe lidt mere plads og rum i den daglige økonomi nu og her.

💰 Lån 50.000 kr til at samle gæld med

Har du en række dyr gæld, som kviklån og kundekort m.v., så er det normalt at låne 50.000 kr til at betale gæld af med. Dette vil ofte være en række af forskellige kviklån, kreditlån og andre forbrugslån, som måske lige kan gøres lidt billigere, når man nu alligevel ser om man kan komme af med den allerdyreste gæld.

Det er i mange tilfælde muligt at spare overraskende mange penge, når du låner 50.000 kr til at betale dyre gæld af med. Samling af gæld i denne størrelse og højere, kan spare dig for flere tusinde kroner hvert eneste år, og i sidste ende med at være besparelser i helt absurt store tal. Har du forskellig gæld for 50.000 kr eller mere, så er det derfor en rigtig god ide at få sendt nogle ansøgninger afsted. Du bør i høj grad sende flere ansøgninger afsted, så du kan lave sammenligninger mellem de enkelte lånetilbud du får hjem. På denne måde bliver det væsentlig nemmere at se hvilket der er det billigste samlelån for dig, og hvor du skal vælge at låne for at samle gæld.

💰 Lån 100.000 kr eller 200.000 kr til at samle gæld med

Overvejer du at låne 100.000 kr, så vil det ofte være i en kombination af at afbetale gæld og måske have andre ønsker der skal bruges penge på. Har du f.eks. dyr gæld for 30.000 kr, og skal du ud og købe ting for 70.000 kr, så kan det ofte give rigtig god mening at tage et lidt større forbrugslån på 100.000 kr, i stedet for 70.000 kr, og dermed have mulighed for at betale kviklån m.v. helt af.

I vores oversigt er der flere gode steder du kan låne 100.000 kr eller mere. Det kan også være en god ide lige at tage en snak med din egen bank om mulighederne. Lige meget hvad, så bør du ansøge om lån til betaling af gæld flere forskellige steder. Når vi snakker så store beløb, så skal der ikke være meget forskel i renten, før det i sidste ende bliver ganske betragtelige besparelser du kan få ved at vælge det helt rigtige og bedste samlelån for dig.

💰 Sådan finder du det bedste samlelån

Hvis du gerne vil have det bedste samlelån for dig, så er der ikke andet for end at  sætte dig ned og sende nogle ansøgninger afsted. Du får hurtigt svar, når du ansøger om forbrugslån online, og det gælder også når du gerne vil bruge lånet til at samle din gamle gæld et billigere sted. Det er nemt at ansøge om store forbrugslån til samling af gæld, og det skal derfor ikke være årsagen til at du ikke får sendt mere end en enkelt ansøgning afsted. Lige så snart du har fået svar på nogle af ansøgninger, så kan du snild lægge dem ved siden af hinanden, og ganske enkelt sammenligne den pris detager for at låne dig penge. Hvis du har fokus på ÅOP, så går du ikke helt galt i byen. Når du sammenligner samlelån eller forbrugslån generelt, så er det vigtigt at du forsøger at ansøge om så lige vilkår som muligt, hvis du gerne vil finde ud af hvor det er billigst for dig at låne penge til gæld henne. Der er normalt et oprettelsesgebyr, og de steder hvor du vælger en kortere betalingsperiode, så vil ÅOP også ende med at være højere. Dette er godt at vide, hvis du bruger ÅOP som den væsentligste metode til at finde ud af hvor det billigst for dig at låne penge nu.

👉 Hvorfor er det smart med et samlelån via Lån7.dk?

Der kan være mange penge at spare med et samlelån. På Lån7.dk finder du nogle populære af slagsen. Søg nemt efter den størrelse lån du har brug for.

👉 Kan jeg bruge halvdelen til samlelån?

Ja du kan godt vælge at bruge noget af lånet til at komme af med gammel gæld, og den anden halvdel til andet end et samlelån. Det er helt op til dig. Men brug pengene med omtanke.

👉 Hvor hurtigt kan jeg få mit samlelån?

Selv større beløb kan du hurtigt få udbetalt. Ansøgningen er super let, og du får også hurtigt svar på om du er godkendt til at låne. Husk at ansøge om at få samlelån flere steder, så du kan sammenligne priserne på de tilbud du får.